12 / 05 / 2024

Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat

Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat

Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Mutlu, Sleurs Marc Jan Maria tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fb Group Uluslararası Yatırım Ve Dış Ticaret Anoni tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amın Ahmed M. Teeka tarafından kuruldu.

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salıanı, Amır Masoud Teımoorı, Bahman Taghavırostamı, Mehdı Salyanı ve Omıdreza Khademı ortaklığında kuruldu.

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Hacı Mehmet Bölükbaşıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Ocean Resort Conrad projesi tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye ve Amerika’daki emlak işbirliğini arttırıp, Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Spero Group CEO’su Orhan Çelik, Ocean Resort Conrad projesini Türk yatırımcı

Türkiye ve ABD arasında emlak köprüsü için ilk adım atıldı!

LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Coldwell Banker Ant CEO’su Ergün Yenen, Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için bir araya geldi.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat Haberi

Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat
Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Mutlu, Sleurs Marc Jan Maria tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak 3-Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret...