13 / 05 / 2024

Biruni Üniversitesi hastane yatırımı

Biruni Üniversitesi hastane yatırımı

Prof. Dr. Adnan Yüksel, Türkiye'nin sayılı çocuk nörologlarından ve genetik uzmanlarından biri. Bezmialem Üniversitesinin kurucu rektörlüğünü yapan Yüksel, 2014 yılında ailesinin bütün mallarını vakıfa bağışladı ve üniversite kurdu.

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Biruni Üniversitesi mart ayında akademik başvuru ilanı yayımladı! İşte o ilanda yer alan başvuru şartları neler?

Biruni Üniversitesi, kadrolar için adaylarda aranacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ve Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanlarına ilişkin şartları da açıkladı. Adayların, ALES'ten en az 70 ve YDS'den en az 60 puan almaları gerekiyor.

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. Kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023!

Biruni Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanını yayımladı. Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Biruni Üniversitesi Zeytinburnu'nda butik otel yapacak!

Biruni Üniversitesi, Zeytinburnu'ndaki kampüsün arkasında butik otel projesine başlıyor. Biruni Otel projesi 257 yatay ve 127 oda kapasiteli olacak...

Yeditepe Üniversitesi yeni hastane açacak!

Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, bu yıl yeni bir hastane açacakları söyledi. Bingöl, '' Dünyada ilk kez mimari özellikleriyle mikrop barındırmayan bir hastane olacak'' dedi.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesi hastane mi olacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesinin hastane yeri olarak tahsisine karar verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Süleyman Demirel Üniversitesi'ne 2. hastane geliyor!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in başkanlığında toplanan Plan ve Bütçe Komisyonunda SDÜ'nün bütçe tasarısında ikinci bir hastane yapılması öngörüldü. Yeni hastane, mevcut hastanenin yanında inşa edilecek. Proje için 2017 yılı bütçesinden 3.5 milyon TL ödenek ayrıldı.

Biruni Üniversitesi hastane yatırımı Haberi

Biruni Üniversitesi hastane yatırımı

Prof. Dr. Adnan Yüksel, Türkiye'nin sayılı çocuk nörologlarından ve genetik uzmanlarından biri. Son olarak Bezmialem Üniversitesinin kurucu rektörlüğünü yapan Yüksel, 2014 yılında ailesinin bütün mallarını vakıfa bağışladı ve üniversite kurdu. 


Zeytinburnu'nda surların karşısında 30 dönümlük bir araziye inşa edilen üniversiteye ise ünlü Türk alimi Buruni'nin adını verdi. Üniversite, 43 branşla Türkiye'nin en kapsamlı sağlık üniversitelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Üniversitede 3 bin öğrenci okuyor. Bir süre önce Florya'da yeni bir hastane yatırımına soyunduklarını belirten Adnan Yüksel, şunları anlatıyor: "Öğrencilerimizi kaliteli bir hastanede eğitmek istedik. Üç katlı Cerrahi Tıp Merkezini kiraladık ve dokuz katlı hastaneye dönüştürdük. Bölgede başka hastane yatırımı olmaması da cazip geldi. 10 bin metrekarelik butik hastanemiz için ilk yatırım tutarımız 20 milyon TL 150 yataklı hastanemiz yaklaşık 500...