22 / 07 / 2024

Bişar Hano

Bişar Hano

Doğrular Grup Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kahraman, Bişar Hano tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Şubat'ta kuruldu.

60 TL’lik Rinso alana hayalinizdeki Arçelik hediye! Son tarih 1 Ekim

1 Ekim 2022 tarihine kadar Altunbilekler Market, Biçen Marketler, Çağrı Marketler, Gimsa Marketler, Groseri Marketleri, Mopaş Marketler, Onur Market, Yunus Marketleri, Gimsa Marketleri ve online satış kanallarından alacağınız her 60 Türk Liralık Rinso markalı ürün alışverişinizde Arçelik marka hediy

Kapalıçarşı'daki 12 milyon liralık dükkanın satışı iptal oldu!

Kapalıçarşı'da bulunan ve kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satılmak istenen dükkanın satışından vazgeçildi. Dükkana 12 milyon lira değer biçilmişti.

Poyraz Ymz İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Ymz İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bişar Yemez tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan'da!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar İpek ve Elena Moldovan ortalığıyla 100 in TL sermaye ile 29 Eylül'de Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

1985 yılında Kapalıçarşı'da 42 milyon liraya dükkan!

1985 yılında Kapalıçarşı'da tamamı 12 metrekare olan dükkanın iki hissedarı anlaşamayınca, 7.25 metrekarelik bölümü açık artırmaya çıkarılmış. Bilirkişi heyeti, dükkanın 7 metrekarelik bölümüne 42 milyon lira değer biçmiş.

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, Bişar Doruk Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.

TOKİ Arızlı Konutları'nda 46 bin liraya!

Arızlı'daki 24 konutla ilgili TOKİ işlem biçimini değiştirmişti. Ucuz konutlar için çok büyük talep geleceği ve kargaşa yaşanacağı endişesiyle, 24 dairenin, başvuranlar arasında yapılacak kura çekimiyle satılacağı duyurmuştu.

Konya'da mor şebeke sayesinde 50 milyon metreküp su arıtılıyor!

KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'ye örnek olan "Mor Şebeke" uygulaması ile 50 milyon metreküp su arıtılırken, 1 milyon metreküp su standartlarına uygun bir biçimde kullanıma kazandırıyor.

Konya'da Mor Şebeke uygulamasıyla 50 milyon metreküp arıtılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'ye örnek olan "Mor Şebeke" uygulaması ile 50 milyon metreküp su arıtılırken, 1 milyon metreküp su standartlarına uygun bir biçimde kullanıma kazandırıyor.

Nazım Biçer: Adana'nın en önemli sorunu çarpık kentleşme!

Zeydan Karalar'a başarı dileklerini ileten Nazım Biçer, İMO Adana Şube olarak Adana'ya katkı vermeye hazır olduklarını belirterek yerel yönetimlerle meslek odalarının işbirliği içinde çalışmalarının önemine değindi.

Doğrular Grup Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrular Grup Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kahraman, Bişar Hano tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Şubat'ta kuruldu.

Bişar Hano Haberi

Bişar Hano

Doğrular Grup Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kahraman, Bişar Hano tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Doğrular Grup Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü yapı malzemeleri alım satımını yapmak.


Doğrular Grup Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, A.Yunus Dirik Caddesi, Marmara Plaza, No:26 Kat:2...