04 / 05 / 2024

Bisaş Entegre İplik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bisaş Entegre İplik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bisaş Entegre İplik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin İnegöl fabrika binası ve arsasındaki 6 milyon TL'lik ipotek kaldırıldı...

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü 2018 yılında açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından projesine başlanan Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde kapılarını açacak.1.038 yatak kapasitesiyle bölgenin tüm sağlık ihtiyaçlarına çözüm olacak.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Malatya Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Malatya İli, Battalgazi İlçesi'nde yapılması planlanan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan 2016 günü saat 10:00!da gerçekleşecektir.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nun ilk etabı tamam!

Adana'da temeli geçen yıl mart ayında atılan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampusu'nun son yapısal beton dökümü törenle yapıldı. Adana Entegre Sağlık Kampusu binasının dış cephesinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Samsun Kuş Cenneti’nin Entegre Stratejik Planı hazır!

Samsun Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği (SAMKUŞ), Dünya’nın sulak alanlarından Kızılırmak Kuş Cenneti’nin entegre stratejik yönetim planını hazırladı. 5 yıllık plan kapsamında uygulanacak ilkeler de belirlendi.

Hatay Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali'ne ÇED olumlu raporu!

Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali Arsuz’un Kale mevkiinde projelendirildi. Denize sıfır noktada yapılması planlanan santral için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu raporu verildi.

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Afyon'daki dönüşüm, meydan projesiyle entegre olacak!

Afyonkarahisar'daki Mısri Camii çevresi ve İmaret Camii ile Hıdırlık bölgesini kapsayan alanda uygulanacak kentsel dönüşüm projesi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim vaadi olan kent meydanı projesi birbiriyle entegre olacak.

DOKA, Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi'nde güvenli çözümler sunuyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sanayi yatırımlarından biri olan ve Türkiye’nin gübre ithalatında önemli bir açığı kapatarak gübre üretimi gerçekleştirilecek Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi inşaasına DOKA, özel ve güvenli çözümler sunuyor.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Burger King, Amasya Entegre Tesisi'ni Mart'ta açacak!

TAB Gıda; kendi restoran zinciri Burger King’in et ve patatesi için 4 yılda 800 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor. Grup, Amasya’ya inşa ettiği et entegre tesisini önümüzdeki martta açmaya hazırlanıyor.

Bisaş Entegre İplik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Bisaş Entegre İplik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Bisaş Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: BİSAŞ ENTEGRE İPLİK TEKS.İNŞ.SAN.VE TİC.A.Ş. 'ne olan kredi borçlarımızın tamamı ödendiğinden dolayı BİSAŞ ENTEGRE İPLİK TEKS.İNŞ.SAN.VE TİC.A.Ş, İnegöl fabrika arsa ve binası üzerinde tesis edilen 6.000.000-TL'lik ipotek...