03 / 05 / 2024

bisiklet turunun son etabı ne zaman

bisiklet turunun son etabı ne zaman

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Türkiye Bisiklet Turu için trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücülere alternatif güzergahlar belirlendi.

Facebook'un sahibi Meta, toplu işten çıkarmaların son turuna başladı

Meta, toplu işten çıkarma konusuna aşina bir kaynağa göre, Mart ayında açıklanan 10.000 personeli işten çıkararak çarşamba günü üç bölümlük işten çıkarma turunun son grubunu gerçekleştirmeye başladı.

Bisiklet mevsimi geldi! Belderia Vision 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın vazgeçilmezi bisiklet gezintileri için son günleri değerlendirin. Form tutmak ve açık havanın pozitif enerjisini almak isteyenler için Belderia Vision bisikletlerin fiyat listesini kıyaslayabilmeniz için hazırladık. İşte n11 ve hepsiburada alışveriş sitelerinin güncel fiyatları.

En güçlü elektrikli bisiklet hangisi? İşte Türkiye’de satılan en uzun menzilli elektrikli bisikletler

Son yıllarda araç fiyatlarına peş peşe gelen zamlar elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet piyasasını hareketlendirdi. Cadde ve sokaklarda scooter binen insan görmek normal bir hal alırken elektrikli bisikletlere de talep fazla. Peki Türkiye’de satılan en güçlü elektrikli bisikletler hangisi.

Pendik bisiklet yolu projesinde son durum ne?

İstanbul Pendik'te  Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgeleri için planlanan 50 kilometrelik “Bisiklet Yolları Projesi”nde çalışmalar Mart ayından itibaren yeniden başlayacak.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

TOKİ'den Somali'ye 10 bin konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun son durağı Somali’de, mevkidaşı Hasan Şeyh Mahmud ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Somali’ye 10 bin konut sözü verdi.

Bisiklet yollarına 4.3 milyon TL şartlı nakdi yardımı yapıldı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son 2 yılda olan çevre kirliliğinin giderilmesi kapsamında bisiklet yolu yapımı için 4.3 milyon TL şartlı nakdi yardımı yapıldığını bildirdi.

Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı bazı yollar trafiğe kapatılacak!

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Türkiye Bisiklet Turu için trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücülere alternatif güzergahlar belirlendi.

İzmirliler bisiklet yolu istiyor!

İzmir’de son yıllarda bisiklet kullanıcı sayısı binlerce kişi artış gösterirken kent genelinde ulaşım amaçlı bisiklet yollarının yapılmaması, bisikletseverleri isyan noktasına getirdi. Bisikletseverler eylemlerini Büyükşehir Belediyesi önüne taşıdı...

bisiklet turunun son etabı ne zaman Haberi

bisiklet turunun son etabı ne zaman


İSTANBUL


50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. 


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yenikapı sahil güney yol, sahil Kennedy Caddesi ve katılım yolları, Sirkeci-Galata köprüsü arası ile kuzey yol Reşadiye Caddesi Sahil Kennedy Caddesi, Cankurtaran ışıklara kadar saat 09.30'dan itibaren, Perşembe Pazarı, Necatibey Caddesi, Kabataş Sahil Yolu, Dolmabahçe Meydan, Çırağan Caddesi, Eski Yıldız Caddesi, Barbaros Bulvarı, Balmumcu Kavşağı, Boğaziçi Köprüsü güney katılım, Esentepeden Boğaziçi Köprüsü güney katılım saat 09.30 dan itibaren, Boğaziçi Köprüsü güney yol, Altunizade Kavşağı, Uzunçayır Kavşağı,(Otosan Köprü) gidiş istikameti, saat 11.30'dan itibaren, Recep Peker Caddesi ve Kızıltopraktan Kalamış Fener Caddesi, Opr. Cemil Topuzlu Caddesine (Caddebostan Sahil Yolu) çıkan bütün yollar, Bostancı Meydandan (Turgut Özal Bulvarı) Bağdat Caddesi, Kadıköy İstikameti ve...