21 / 05 / 2024

bişkek hastane yatırımları

bişkek hastane yatırımları

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te 52 yataklı modern bir hastane inşa ediyo

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Hayati Özkan: Amasya için yatırımlarımız 2016'da da sürecek!

Özkan: "2016 yılında da Amasya’da yatırımlar hızla devam edecek. Tüm il geneli hiçbir ayrıma tabi olmadan hizmetlerden eşit biçimde yararlanacaktır. " şeklinde konuştu.

Mardin'de 6-7 Ekim olayları turizmi vurdu, yatırımlar askıda!

Uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinin çatışmalara sahne olması Mardinlileri ürkütmüş. Sokaklar son dönemde erkenden boşalıyor. Dev otel, tatil köyü ve hastane yatırımları askıya alınmış.

Yap-işlet-devret yatırımlarında vergi sistemi değişti!

Maliye; vergi uzmanlarının ‘sürpriz’ olarak nitelediği bir özelgeyle yap - işlet - devret yatırımlarında vergileme biçimini değiştirdi. Konuyu değerlendiren DÜNYA Gazetesi Yazarı Zeki Gündüz, “Bu, bütün büyük projelerde deprem etkisi yaratabilir" dedi

Sağlık yatırımları 2014 yılında da devam edecek!

Geçtiğimiz yıl yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline gelen sağlık sektörü, 2014’e de büyüme parolasıyla başladı. Hastane zincirleri yeni yatırımlar için düğmeye basarken, birleşme ve satın almalar için de fırsat kolluyor

MBA Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

MBA Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Emin Burak Göçmen ve Mihail Biçaço tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 21 Haziran'da kuruldu

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü inşaat mühendisi alacak!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yeni yapılacak olan hastane projesi için inşaat mühendisi arıyor...

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

bişkek hastane yatırımları Haberi

bişkek hastane yatırımları


Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te 52 yataklı modern bir hastane inşa ediyor.


İKA Bişkek Program Koordinatörü Evren Rutbil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırgızistan'a bir sözü olarak Bişkek'te "Kırgız-Türk Dostluğu Bişkek Hastanesi" ismini taşıyacak modern bir hastane inşa edildiğini söyledi.


Rutbil, hastane inşaatının yüzde 40'ının tamamladığını, bu yılın sonunda hizmete hazır hale gelmesinin hedeflendiğini bildirdi.


Projenin ülkede beğeni ve ilgi ile karşılandığını, hizmete girmesinin sabırsızlıkla beklendiğini dile getiren Rutbil, Türkiye ve Kırgızistan'ın ortak işleteceği hastanenin işletme koşullarını belirlemek için şubatta Türkiye'den bir heyetin geleceğini söyledi.


Kırgızistan'da sağlık sektörünün gelişmesine ivme kazandıracağı düşünülen hastanenin üstün özelliklere sahip modern bir hastane olacağını vurgulayan Rutbil, Türkiye'nin, inşaatı tamamlanmasının ardından hastaneye her türlü ekipman yardımı ile personele...