18 / 05 / 2024

Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları ihale

Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları ihale

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 19 Kasım 2013 'te saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.

Bahreyn, Türk müteahhitlik firmaları için fırsatlar sunuyor!

Türkiye-Bahreyn KEK 6. Dönem Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Bahreyn'in finans, müteahhitlik ve turizmde Türk firmaları için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.

Türkiye, Bişkek'e hastane inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te 52 yataklı modern bir hastane inşa ediyo

TİKA Kırgızistan Bişkek'te 60 yataklı hastane inşa edecek!

Sovyetler Birliği'nin dağılmasından bu yana hiç hastane yapılmayan Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) 60 yataklı modern bir hastane inşa edecek. Hastane 70 milyon dolara mal olacak.

MOSFED Türk kültürünü anlatan mobilyalar tasarlayacak!

Mobilya Dernekleri Federasyonu, üniversite-sanayi işbirliğinde önemli bir adım attı. 40 üniversitedeki endüstriyel tasarım bölümüyle Türk oturma biçimi üzerine tasarım ürünleri geliştirilecek.

TİKA, Bişkek'te 60 yataklı devlet hastanesi yapacak!

Batıraliyev, TİKA tarafından başkent Bişkek’te önümüzdeki aylarda temeli atılması beklenen 60 yataklı devlet hastanesi projesi ile ilgili olarak, prosedürler tamamlandıktan sonra inşaata başlanacağını ifade etti.

Orta Asya'nın en büyük camisi Bişkek'te inşa ediliyor!

Türkiye Diyanet Vakfı'nca Bişkek'te yaptırılan ve aynı anda 6 bin kişinin ibadet etmesine imkan veren cami, Orta Asya’nın en büyük camisi olacak.

Pendik projeleri Türk dünyasına tanıtıldı!

Pendik Belediyesi, Kırgız Cumhuriyeti’nin başkenti Bişkek'te yapılan 6. Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı'na katılarak Pendik ilçesinde hayata geçirilen beş projeyi Türk dünyasına tanıttı.

Osmanlıca'dan Türkçe'ye tramvay biletleri!

İETT, Osmanlıca'dan Türkçe'ye geçen tramvay biletlerini sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı. İşte İETT arşivinden tramvay biletlerinin Osmanlı'dan Türkiye Cumhuriyeti'ne zaman içindeki renk, biçim ve yazı değişimleri...

Türk Ytong Isı Yalıtım Plağı üretimini 5 kat artırıyor!

Ytong Isı Yalıtım Plağı’na geniş biçimde yer veren Türk Ytong, ürüne yönelik üretim kapasitesini önümüzdeki yıl 5 kat artırarak 1 milyon metrekare yanmaz ısı yalıtımına imza atmayı hedefliyor...

Praktiker Romanya'yı Türk işadamı satın aldı!

Ekonomik krizden yara alan uluslararası perakende devlerinin daralma politikası Türk işadamlarının iştahını kabarttı. Praktiker'in Romanya'daki ağını Türk işadamı Ömer Süsli alıyor. 17 mağaza için biçilen değer ise 150 milyon euro...

Nazım Biçer: Türkiye'de kaçak yapılaşma arttı!

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Nazım Biçer, yerel seçimler öncesinde 18 milyon konutun bulunduğu Türkiye'de kaçak yapılaşmanın arttığını savundu...

Bişkek 'te ilkokul ve ortaokul yapım işi ihale edilecek!

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Kırgızistan Bişkek 'te ilkokul ve ortaokul yapım işi ihale edecek. İhale 18 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları İnşaatı yapım işi ihalesi!

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 19 Kasım 2013 'te saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.

Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları ihale Haberi

Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları ihale


Kırgızistan Bişkek Türk İlkokul ve Ortaokulu Binaları İnşaatı yapım işi ihalesi 19 Kasım 2013 'te saat 14:00 'te gerçekleştirilecek. İşin süreci yer tesliminden itibaren 730 takvim günü olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için