29 / 04 / 2024

bisküvi ve gıda

bisküvi ve gıda

Bifa Bisküvi ve Gıda, 2011 yılında yaklaşık 20 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi...

Jasmin Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jasmin Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amal Muzhar Alay Amini tarafından kuruldu.

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda İlker Öztürk Mimarlık İnşaat Gayrimenkul ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda İlker Öztürk tarafından kuruldu.

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Keleş tarafından kuruldu.

Anebal İnşaat Elektrik Metal Plastik Orman Ürünleri ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Anebal İnşaat Elektrik Metal Plastik Orman Ürünleri ve Gıda Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

Oniks Yapı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oniks Yapı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

Aysan Yatırım Makina İnşaat ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysan Yatırım Makina İnşaat ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elchin İsgandarov tarafından kuruldu.

2645Yapı Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2645Yapı Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Özdoğan tarafından kuruldu.

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Derhabani İnşaat Emlak Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derhabani İnşaat Emlak Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Jumah Drkhbane tarafından kuruldu.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Erdem İncesu İnşaat Kimya ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem İncesu İnşaat Kimya ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem İncesu tarafından kuruldu.

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu. 

bisküvi ve gıda Haberi

bisküvi ve gıda
Bifa Bisküvi ve Gıda, 2011 yılında yaklaşık 20 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi. Bifa Bisküvi ve Gıda firması 2013 yılında büyüme stratejisine bağlı olarak 25 milyon TL'lik yatırım yapmayı hedefliyor. Karamanda 94 bin 274 metrekare toplam alan üzerine kurulu 75 bin 548 metrekare kapalı alana sahip tesis...