28 / 07 / 2024

Bitez Beldesi

Bitez Beldesi

Bodrum'a bağlı Bitez Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Çömez, 15 yıldır onaylanmayan imar planları nedeniyle altyapı ve yol çalışmaları yüzünden her yağmurda su baskınları yaşandığını belirtti.

Vera Bitez'de teslimler yıl sonunda! 

Vera Bitez projesi Bodrum Bitez'de yükseliyor. Projede konut teslimlerinin bu yıl sonnu yapılması planlanıyor. Peki Vera Bitez'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bodrum Bitez'de 13.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Bodrum'da Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Bitez'de 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB Muğla Bitez'deki gayrimenkulün satışını onayladı!

Muğla Bitez'de yer alan 40 bin 530 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Bitez Yalıları'nda yaşam başlıyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum'da hayata geçirilen seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, 15 Haziran-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Bitez Yalıları örnek dairesi tanıtıldı!

Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde örnek dairesi tanıtıldı. Projenin örnek dairesi ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor...

Bitez Yalıları Exquisite, Yalıkavak Marina'da tanıtılıyor!

Bodrum’da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesi, 25 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Muğla Bitez'deki lüks konut projesinin inşaat ruhsatları iptal edildi!

Muğla Bitez'de inşa edilen lüks konut projesinin uygulama imar planlarının iptali istemiyle dava açılmıştı. Muğla 2. İdare Mahkemesi, projeye verilen inşaat ruhsatlarının iptali yönünde karar verdi.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bitez Yalıları Exquisite ile seçkin bir yaşam konsepti!

Bitez Yalıları Exquisite projesi, Bitez’in bugüne kadar korunmuş ve hiç bozulmamış turkuaz denizine nazır, mandalina ve nar ağaçlarının kokularının birbirine karıştığı muhteşem bir konumda yer alıyor.

Bodrum Bitez Yalıları Exquisite, seçkin yaşam alanı sunuyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum’a kazandırılan seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, Bitez’in bugüne kadar korunmuş ve hiç bozulmamış turkuaz denizine nazır, mandalina ve nar ağaçlarının kokularının birbirine karıştığı muhteşem bir konumda yer alıyor.

TOKİ’den Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’ne 77 tarımköy konutu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’nde inşa edilecek 77 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı. 1

Bitez Beldesi Haberi

Bitez Beldesi

Bodrum'a bağlı Bitez Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Çömez, 15 yıldır onaylanmayan imar planları nedeniyle altyapı ve yol çalışmaları yüzünden her yağmurda su baskınları yaşandığını belirtti. Başkan Çömez, tepkisini, 1990 yılında dönemin Devlet Bakanı Vehbi Dinçerler tarafından kendisine verilen "çevre beratı ve madalyasını' mevcut Çevre ve Şehircilik Bakanı'mn önüne bırakarak göstereceğini kaydetti. 


Her yağmurda taşıyor 

ağan her sağanak yağmurda taşan dereler ve dağdan gelen sel sularıyla cadde ve sokakların göle döndüğünü belirten Başkan Çömez, yapılamayan imar planları nedeniyle çarpık yapılaşmanın meydana getirdiği sıkıntılarla bu sorunun daha da arttığını söyledi. 15 yıldır Bitez beldesinin 1/1000 ve 1/5000'lik imar planlarının yapılmasını beklediklerini belirten Başkan Çömez, "Turizmde dünya markası haline gelen bir kentte 15 yıl plan için beklenir mi? Altyapı için 2 milyon 700...