28 / 04 / 2024

Bitlis Belediyesi 2014 planları

Bitlis Belediyesi 2014 planları

Bitlis Belediyesi sebze hali yüzünden icralık oldu. Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, " Sebze halini yapan müteahhit art niyetli davranarak belediyeyi icraya verdi. Bu nedenle belediyemize haciz geldi " dedi.

Bitlis Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış fiyatı 26 milyon 721 bin 560 TL olarak belirlendi.

Bitlis'te riskli 177 yapının yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bitlis Valiliği ile Bitlis Belediyesi ortaklığı ile hayata geçen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe genelinde riskli olduğu belirlenen 177 yapının yıkım işlemleri başladı. 

Bitlis Adilcevaz Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nde işçiler maaş şoku yaşadı. KHK ile kadroya geçen 85 işçi, aylardır maaş alamıyor. Başkan Necati Gürsoy ise, "Pandemi nedeniyle su faturası olsun emlak vergisi olsun, toplayamadık." dedi.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan'da toplanıyor!

Çatalca Belediyesi 2014 - 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Meclis Salonunda yapılan birleşim ile yapıldı.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Bitlis'teki metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bitlis Belediyesi, vatandaşların talep ve şikayetleri doğrultusunda şehirde tehlike arz eden metruk yapıları yıkmaya devam ediyor.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Bitlis'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bitlis Belediyesi yaptığı yeni yatırımlarla cadde ve sokakları kültürel dokuya uygun hale getirerek kentin tarihini yeniden ön plana çıkaracak.

Bitlis'teki tarihi evler yenilenecek!

Bitlis Belediyesi, kentin tarihini yeniden ön plana çıkarmak için harekete geçti. Bitlis'in tarihi evleri sokak ve caddeleri yenilenecek.

İZSU'dan Çeşme’ye tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında görev sınırlarına dahil edilen turistik Çeşme ilçesindeki 30 yıllık içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için düğmeye bastı.

Bitlis'in yolları genişletiliyor!

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beşminare Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Bitlis Belediyesi 2014 planları Haberi

Bitlis Belediyesi 2014 planları

Bitlis-Baykan karayolundaki Arıcılık mevkisinde inşa edilen yeni sebze hali binasının yapımını üstlenen müteahhit firma, hak ediş ücretini alamadığı gerekçesiyle Bitlis Belediyesini icraya verdi. İcra müdürlüğünün yaptığı incelemenin ardından belediyeye ait araç ve taşınmazlara haciz gelirken, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, yaptığı açıklamada, haciz karşında gerekli işlemleri başlattıklarını ve dosyaların bilirkişi tarafından yeniden incelenmesi talebinde bulunduklarını söyledi."Sebze halini yapan müteahhit art niyetli davranarak belediyeyi icraya verdi. Bu nedenle belediyemize haciz geldi" diyen Alaydın, müteahhidin sebze hali inşaatını taahhüt ettiği sürede tamamlamadığını ve inşaatın yarım kaldığını ifade etti.Yerel seçimler öncesi kentteki en büyük yatırımları olan sebze halinin açılışının engellendiğini belirten Alaydın, şöyle konuştu: "Bizim personellerimizin de idari yönden yaptığı hatalar var. Bu arkadaşlarımız geçici kabulleri eksik şekilde teslim aldı. Valilik ile Çevre...