08 / 05 / 2024

bitlis konağı inşaatı

bitlis konağı inşaatı

Depreme dayanıklı yeni konutlarla birlikte sosyal ve kültürel yaşam alanlarına da kavuşan Bağcılar’a, 800 metrekarelik alana sahip Bitlis Konağı inşa ediliyor. Nostalji Bahçelerinden olan Ceviz Bahçesi’ne inşa edilecek tesis, Bitlis yöresine has özelliğiy

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Siirt'te 36.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Siirt Merkez'de 36 milyon 465 bin 536 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Sosyal tesis için beton dökülen Nemrut Krater Gölü çevresindeki inşaat durduruldu!

Bitlis Valiliği yaptığı açıklamada Nemrut Krater Gölü çevresinde kurulması planlanan tesisle ilgili inşaat çalışmalarının durdurulduğunu duyurdu.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Osmaniye'deki 'Devlet Bey Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'de doğduğu evin yerinde inşa edilen "Devlet Bey Konağı"nın inşaatında sona gelindi...

Bitlis'te Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaatı TBMM'de!

Bitlis Ahlat'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaatına ve Anayasa Mahkemesinin iptal kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

bitlis konağı inşaatı Haberi

bitlis konağı inşaatı


Depreme dayanıklı yeni konutlarla birlikte sosyal ve kültürel yaşam alanlarına da kavuşan Bağcılar’a, 800 metrekarelik alana sahip Bitlis Konağı inşa ediliyor. Nostalji Bahçelerinden olan Ceviz Bahçesi’ne inşa edilecek tesis, Bitlis yöresine has özelliğiyle dikkat çekecek.


Balkanlar’dan ve ülkenin değişik şehirlerinden göç edenlerin yerleşmesiyle birçok farklı kültürü barındıran Bağcılar’a Bitlis Konağı inşa ediliyor.

Demirkapı Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl hizmete sunulan Ceviz Bahçesi’ne kurulacak tesis, tamamlandığında 400 metrekarelik oturum alanına ve 800 metrekarelik de kullanım alanına sahip olacak. Bünyesinde Bitlis yöresine has özellikleri taşıyacak olan konağının zemin katı mutfak ve kafeterya olarak hizmet verecek. Birinci kat ise çok amaçlı salon olarak kullanılacak.

“HER YÖRENİN ÖZELLİĞİNİ BARINDIRAN ESERLER İNŞA EDİYORUZ”

Bağcılar’ı modern yaşam standardına kavuşturmak için çalıştıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da Nostalji Bahçeleri...