19 / 05 / 2024

Bitlis Tekstil Kent inşaatı

Bitlis Tekstil Kent inşaatı

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cömert ve Emre Bitlis ortaklığında kuruldu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Ağrı Tekstil Kent 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ağrı'da yapımına başlanan Ağrı Tekstil Kent, işsizlikle anılan şehirde 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'a Tekstil Kent kurulacak!

Sona yaklaşılan terör operasyonlarının ardından bölgede yaklaşık 120 bin kişi için istihdam sahası oluşturulacağını belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, farklı sektörlerden şirketlerin bölgeye akın edeceğini ifade etti.

Ant İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Sarı tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstil Kent Caddesi'nde kuruldu.

Muş Tekstil Kent Projesi Eylül sonunda tamamlanacak!

Muş Valisi Seddar Yavuz, Tekstil Kent Projesi’nin Eylül ayı sonu itibariyle tamamlanmasının planlandığını belirterek, minimum bin 500 ile 2 bin 500’e kadar çıkabilecek işçi çalıştırılabileceğini söyledi.

Bingöl'de 2016 dönemine ait bitirilen ve devam eden projeler!

1000 kişinin çalışacağı Tekstil Kent Projesinde çalışmalar başladı. İşin 4 ay sonra bitirileceği söyleniyor. 2016 dönemine ait bitirilen ve devam eden işler...

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emresan İnşaat Metal Nakliyat Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kambur tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstil Kent Caddesi'nde kuruldu.

Bitlis Garmrag Surp Nışan Kilisesi Kent müzesi olacak!

Bitlis Belediyesi’nin Kurubulak semtinde bulunan Garmrag Surp Nışan Kilise’nin “Bitlis Kent Müzesi” olarak kullanılması amacıyla DAKA’ya sunduğu proje onaylandı.

Bitlis Tekstil Kent inşaatı Haberi

Bitlis Tekstil Kent inşaatı

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulması planlanan Tekstil Kent inşaatı devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; inşaat çalışmalarını gerçekleştiren yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, gazetecilere yaptığı açıklamasında, projenin bölgeyi değerlendirdiğini anlattı.

Yatırım ile çok sayıda insanın istihdam edileceğinden bahseden Menteş, şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşık 25 bin metrekare bir alanda üç ayrı bina inşa ediyoruz. Eylül ayının sonlarına doğru inşaatı tamamlamayı planlıyoruz. Buradaki her bir binada yaklaşık bin insanın istihdam edileceğini düşünüyoruz. İlimiz için çok güzel bir proje. Bu güzel projede başta sayın valimiz olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyoruz."