02 / 05 / 2024

bitlis yeni otogar

bitlis yeni otogar

Şehirlerarası otobüs terminali olmayan tek il konumundaki Bitlis’te bu sorunun çözülmesi için Rahva mevkiinde yapılan otogar binası kaderine terk edilmiş durumda. Yıkılmaya yüz tutulmuş binanın onarılarak hizmete sunulması için Bitlis Belediyesi talip old

TOKİ'den o 3 ile 811 yeni konut müjdesi! Tarihler açıklandı! 

TOKİ, Gaziantep, Rize ve Bitlis illerindeki 811 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bitlis projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Bitlis projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat 2021 projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Bitlis'te okullarda güçlendirme çalışmaları başladı!

Bitlis'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitime verilen arada 9 okul depreme karşı güçlendirildi. 

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

bitlis yeni otogar Haberi

bitlis yeni otogar

Şehirlerarası otobüs terminali olmayan tek il konumundaki Bitlis’te, belediye otogar yapmaya talip oldu.

Şehirlerarası otobüs terminali olmayan tek il konumundaki Bitlis’te bu sorunun çözülmesi için Rahva mevkiinde yapılan otogar binası kaderine terk edilmiş durumda. 2006 yılında büyük hayallerle yapılan ve bugün yıkılmaya yüz tutulmuş binanın onarılarak hizmete sunulması için Bitlis Belediyesi talip oldu. Otogarın takas usulüyle belediyeye devredilmesi için girişimlerde bulunduklarını belirten Bitlis Belediye Eş Başkanı Hüseyin Olan, kendilerine verilmesi halinde 3 ay gibi kısa bir sürede faaliyete koyarak hizmete sunacaklarını belirtti. Olan, Bitlis’in Türkiye’de şehirlerarası otobüs terminali olmayan tek il konumunda olduğuna dikkat çeken Olan, “Bildiğim kadarıyla Bitlis Türkiye’de otogarı olmayan tek ildir. Doğal olarak bundan önce buradaki yaklaşık 19 bin metre kare arsayı otogar yapılması için TOKİ İl...