27 / 04 / 2024

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.



Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Eylül 2019 tarihinde çalışmaların başladığı Elmalı Otobüs Terminal Projesi’nde sona gelindi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yolcu taşıma kapasitesine uygun modern ve çevreci bir anlayışla hayata geçirilen Elmalı Otobüs Terminali, Devlet Hastanesi yakınındaki yeni yerinde hizmet verecek.


YÜZDE DOKSANI TAMAMLANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Elmalı Otobüs Terminali inşaatında yüzde 90'lık kısım geçildi. Terminal binasının betonarmesi ve dış cephede boya ile cephe kaplama imalat işleri de tamamlandı. Bina içindeki asma tavan imalatları, elektrik ve mekanik imalatları gibi ince işler ise tamamlanma noktasına geldi. Ekipler otogarın çevre düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.


MODERN VE KONFORLU BİNA

Elmalı ilçe merkezinde yaşanan trafiği büyük ölçüde rahatlatacak yeni terminalde 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran, ticari dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel odaları, teknik odalar ve açık otopark yer alıyor. 


Geri Dön