05 / 05 / 2024

BİTÜDER projeleri

BİTÜDER projeleri

Su yalıtım sektörünün yönünü belirleyen çalışmalara imza atan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) 6–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a katılacak.

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İstanbul'daki raylı sistem projelerine 5 milyar liralık bütçe ayrıldı!

2021 yılı Yatırım Programı'na göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının kent içi ulaşım projeleri bütçesinden en fazla payı mega kent İstanbul alırken söz konusu ödeneğin 3 milyar 45 milyon lirası İstanbul Yeni Havalimanı Raylı Sistem Bağlantıları Projesi içinkullanılacak

Kanal projeleri genel bütçeden yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projeleri gibi köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapabilsek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, projelerin önemlilerini, öncelikli olanlarını ve yap-işlet-devret yöntemiyle yapabileceklerini, finansman bulabileceklerini ilgili mevzuat gereğince yap-işlet-devret yöntemiyle yaptıklarını belirterek, "Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapab

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Akhisar'da Arazi Toplulaştırma Projeleri'nin inşaatı başlıyor!

DSİ 2. Bölge, Akhisar Gördes Sol Sahil ve Arazi Toplulaştırma Projeleri inşaatına başlamak için üzüm hasadının bitmesini bekliyor

Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor!

Yeni gayrimenkul projeleri hazırlığında olan İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes yaptığı açıklamada "Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor" dedi.

Balıkesir Büyükşehir'in 2017 bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Başkanlığı’nda yapıldı. Meclis üyelerine Büyükşehir çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, Belediyenin 2017 yılı tahmini bütçesinin 750 milyon lira olduğunu söyledi.

Kemal Küçükcan: Kentsel dönüşüme bütüncül yaklaşılmalı!

Müteahhit Kemal Küçükcan, ''Eski yerleşim alanlarıyla yeni yerleşim alanlarının kentsel dönüşüm projeleri; Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, sorumluluğunda ve koordinasyonunda konuya bütüncül yaklaşılmalı''dedi.

Bursa Büyükşehir'in 2016 bütçesinde aslan payı ulaşıma!

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 198 milyon 122 bin TL olan 2016 yılı yatırım bütçesinde 443 milyon TL ile aslan payını ulaşıma ayırdı.

64. hükümet programındaki mega ulaştırma projeleri hayata geçecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümetin programını açıklandı. Programda başta İstanbul’da olmak üzere mega ulaşım projeleri yer aldı. İşte 64. hükümet programındaki büyük ulaştırma projeleri:

İSKİ'nin 2016 bütçesi kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulan 5 milyar 780 milyon 451 bin liralık İSKİ 2016 mali yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. İşte 2016 yılı projeleri...

BİTÜDER projeleri Haberi

BİTÜDER projeleri

Yapı güvenliğinin en önemli unsuru olan su yalıtımı hakkında tüketicileri bilinçlendirmeyi misyon edinen BİTÜDER, 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katılarak ziyaretçilerini kaliteli, CE Belgeli ürünler ve doğru detayda doğru malzeme seçimi konusunda aydınlatacak.   

BİTÜDER, Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren ve Türk yapı sektörünün en büyük ve önemli fuarı olan 37. Yapı Fuarı’na katılarak sektör profesyonellerine, yapı karar vericilerine ve son tüketicilere doğru su yalıtımının detaylarını anlatmayı hedefliyor. Kalite standartlarına uygun üretimi ilke edinen firmaların üyesi olduğu BİTÜDER, fuar kapsamında bu yıl da kaliteli ve standartlara uygun üretimin önemine dikkat çekecek.


6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçi bekleniyor. Tüm polimer bitümlü örtü üreticilerini çatısı altında toplayan BİTÜDER,  su yalıtımı...