17 / 05 / 2024

BİTÜDER ulaşım

BİTÜDER ulaşım

Binalarımızı korozyona karşı koruyan ve olası bir depremde ayakta kalmasını sağlayan su yalıtımı, binalardaki yaşam konforunu da artırarak sağlıklı ortamlar yaratıyor. Tüm bu faydalara karşılık su yalıtımının önemi ne yazık ki, yeterince anlaşılmıyor...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Bütün bankalar müşterilerini uyardı! ATM’den para çekerken dolandırılmamak için bunlara dikkat edin!

Bütün gün işlem yapmak için bankalarda sıra beklemek istemeyen vatandaşlar, işlemlerini daha kolay ve daha hızlı bir şekilde ATM’ler üzerinden yapmayı tercih ediyor. Ancak bankalardan vatandaşlara uyarı geldi. ATM’den para çekerken dolandırılmamak için dikkat edilmesi gereken kritik noktalar var.

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Bütçe gelirleri kasım ayında 109,7 milyar lira, giderleri ise 96,3 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe kasım ayında 13,4 milyar lira fazla verirken ocak-ekim döneminde, 132,1 milyar lira açık verdi.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

ABD'de bütçe açığı 1.88 trilyon dolara ulaştı!

ABD federal hükümetinin bütçe açığı, mayıs ayında yıllık yüzde 91.9 artış göstererek 398.8 milyar dolar oldu. Ülkede 2020 mali yılının 8. ayı olan mayıs itibarıyla toplam bütçe açığı 1.88 trilyon dolara ulaşmış oldu.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Merkezi yönetim bütçesinde, kasım ayında 7,8 milyar lira fazla verirken, ocak-kasım döneminde ise 92,9 milyar lira açık oluştu.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

BİTÜDER ulaşım Haberi

BİTÜDER ulaşım

Binalarımızı korozyona karşı koruyan ve olası bir depremde ayakta kalmasını sağlayan su yalıtımı, binalardaki yaşam konforunu da artırarak sağlıklı ortamlar yaratıyor. Sunduğu tüm bu faydalara karşılık su yalıtımının önemi ne yazık ki, yeterince anlaşılabilmiş değil.  Özellikle depreme karşı sağlam ve konforlu binalar inşa edilmesinin olmazsa olmaz unsurlardan biri olan su yalıtımına dikkat çekmeyi ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi misyon edinen Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER), Eskişehir’de düzenlenen seminerde önemli bilgiler paylaştı. 


Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) ile Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen “Binalarda Su Yalıtımının Önemi” konulu seminer, Eskişehir’deki Atışkan Otel’de düzenlendi. Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmaları, karar vericileri ve sektörün paydaşlarını buluşturan seminere ilgi büyük oldu. Açılış konuşmasını Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamza Yıldız’ın...