30 / 04 / 2024

Bizimevler 6 iletişim

Bizimevler 6 iletişim

Doktorların tercihi Bizimevler oldu. Gayrimenkul yatırımlarını belirlemek için Bizm Evler 6 satış ofisinde bir araya gelen Türkiye Hastanesi doktorları, bölgenin yatırım değerine inandıklarını da belirtti.

İhlas Yapı Bizimevler 6 Evleri'nde 116 metrekare daire 316 bin TL!

İhlas Yapı Bizimevler 6 projesiyle Ispartakule 'de 1661 konut ve 160 mağaza daha inşa edecek. İhlas Yapı, Ispartakule 'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartacak.

Bizimevler 6'da satışlar hızla devam ediyor!

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, büyük ilgi gören Bizim Evler 6 projesinin "Metro" etabıyla da büyük beğeni topladı.

Eyüp Baharyaka iletişim!

Eyüp Baharyaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor.

Kayalife Adana iletişim!

6 bin 300 metrekare alan üzerinde yükselen Kayalife Adana projesi 19 katlı iki bloktan oluşuyor. Kayalife Adana iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim!

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yılın ikinci çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim!

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 6 536 olarak belirtiliyor. Marina'ya 4.2 kilometre mesafede olan projede 591 konut ve 32 dükkan yer alıyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Bizimevler Güzelce iletişim!

Bizimevler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İhlas Yapı imzasını taşıyan Bizimevler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan yapılması planlanıyor...

Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim!

Dükkan alanlarının 40 metrekareden başladığı proje 6 kat halinde yükseliyor. Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0224 441 79 09 olarak belirlendi.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim!

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlangıç gösteren projede 100'e yakın konut olacak.

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Köy Zekeriyaköy Projesi iletişim bilgileri!

Siyahkalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesi'nde daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. İşte Köy Zekeriyaköy projesi iletişim bilgileri...

Bizimevler 6 iletişim Haberi

Bizimevler 6 iletişim

Ispartakule’nin en gözde markalı konut projelerinden Bizim Evler 6, Türkiye Hastanesi’nin doktorlarından da tam not aldı. Gayrimenkul  yatırımlarını belirlemek için BizmEvler 6 satış ofisinde bir araya gelen Türkiye Hastanesi doktorları, bölgenin yatırım değerine inandıklarını belirtti.


İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Ispartakule’nin merkezinde konumlanan Bizim Evler 6 yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Projeden son olarak Türkiye Hastanesi’nin doktorları konut alımı yapmak için 25 Ocak Pazar günü satış ofisinde bir araya geldi.


Ispartakule ve çevresindeki tüm gelişmeleri takip ettiklerini belirten Türkiye Hastanesi’nin doktorları, Ispartakule’nin yatırım açısından avantajlı bir bölge olduğuna değindi.


Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgi gören Bizim Evler 6’nın %60’ı sahiplerini buldu. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede kaba inşaat tamamlandı. İnce işçilik devam ederken,  bloklar gökkuşağı renkleriyle boyanmaya başladı.


ISPARTAKULE’DE...