03 / 05 / 2024

bizimevler güzelce nerede

bizimevler güzelce nerede

Toplam 709 konut ve 111 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor.  İşte Bizim Evler Güzelce fiyat 2018..

Bizimevler Güzelce İhlas ev fiyatları!

Bizimevler Güzelce İhlas ev fiyatları 347 bin TL'den başlıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Bizimevler Güzelce projesi İhlas Holding tarafından hayata geçirildi...

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Dikkat! Dikkat! Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler nereden öğrenilir?

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 26 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

bizimevler güzelce nerede Haberi

bizimevler güzelce nerede

Yüksek yatırım potansiyeline sahip Bizim Evler Güzelce projesi 709 konut ve 111 ticari üniteden oluşuyor. 92 bin 293 metrekare arsa üzerinde konumlanıdırlan Bizim Evler Güzelce projesi  ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor.  
 

Az katlı olarak tasarlanan projede bloklar 7 ve 10 katlı olarak inşa ediliyor.  92 bin 200 metrekare arsa alanına sahip Bizim Evler Güzelce'de 64 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı. 
 


Bizim Evler Güzelce'de 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip konut seçeneği yer alıyor. Gözde yatırım aracı olarak dikkat çeken projede  2+1 daireler 440 bin TL’den başlıyor. Projede kredili alımlarda 60 ay 0.69 vade oranıyla ödeme seçeneği yatırımcılara sunuluyor.
 


E-5 Otoyolu’nun yanı başında yükselen Bizim Evler Güzelce'de daire sahiplerine 2 adet sosyal tesis, dört...