08 / 05 / 2024

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Elips Tasarım Mimarlık’tan fonksiyonel sosyal merkez!

Yüksek Mimar Feza Ökten Koca tarafından kurulan Elips Tasarım Mimarlık'ın yeniden tasarladığı BJK Nevzat Demir Tesisi, futbolcuların antrenman ve tedavi amacı için kullanacakları sosyal merkez olarak kurgulandı.

Beşiktaş'tan Ümraniye'ye yeni tesis!

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışı kulüp başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı. Orman, "Futbolun merkezi artık Ümraniye olmalı” dedi…

Beşiktaş'a Ümraniye'den bedelsiz 30 dönüm arazi!

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Nevzat Demir: Müteahhitlerin filtreden geçmesi gerek!

TİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri’nin ilk konuğu Fırat Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nevzat Demir oldu.Demir, dünyanın hızla değiştiğini, betonu satarak hiçbir yere varılamayacağını, müteahhitlerin de belli filtrelerden geçmesi gerektiğini söyledi

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Nevzat Demir Tesisleri'ne yeni sosyal alan yapılacak!

İmza töreni öncesi Nevzat Demir Tesisleri’ni gezen Güneş, zemin dışında sosyal alanların da yenilenmesini istedi. Tecrübeli hoca, “Tesislerde gördüğüm en güzel yer basın odası” dedi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki saha yenileniyor!

Beşiktaş futbol takımının antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki sahanın yenileme çalışmasına başlandı. Saha zeminin, yapımı devam eden Vodafone Arena'nın zemini ile aynı özellikte olacağı kaydedildi.

Rahime Cebeci vefat etti!

Mustafa Cebeci, Ömer Cebeci ve Mukaddes Hademir'in anneleri, Rahime Cebeci vefat etti. Rahime Cebeci'nin vefatı üzerine Fırat Cam Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir bir taziye mesajı yayınladı.

ÖİB'nin İstinye arazisi için Emlak Konut ve Fırat Plastik yarışacak!

6 parsel, 158 dönümlük turizm ve konut imarlı arazi için Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İşadamı Nevzat Demir’in patronu olduğu Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş yarışacak.

Beylikdüzü 5 yılda marka şehir oldu!

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ile birlikte Gürpınar Çorba Evi'nde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Uzun, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirilen proje ve hizmetlerinden bahsetti...

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi Haberi

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...



Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.






Habertürk


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Kulübünün Ümraniye'de bulunan BJK Nevzat  Demir Tesisleri yenilendi. 


BJK TV'ye açıklamada bulunan tesis müdürü İlker Yılmaz, tesislerin  yenilenmesi için uzun süredir çalıştıklarını dile getirerek, "Son 6 aydan bu yana  yoğun bir çalışma temposu ile yenileme çalışmalarını tamamladık. Çalışmalarımıza  bir süre ara vereceğiz. Yaz ayında da kalan bir iki küçük sürprizimiz var. Onları  da tamamlayıp tesislerimizi tamamen yenilemiş olacağız" ifadesini kullandı.


Futbolcuların yeni yapılan hibrit çim sahadan memnun olduğunu belirten  Yılmaz, "Hocamızın da memnun olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki tüm stadyumlar ve  antrenman sahaları da dahil...