02 / 05 / 2024

Şentürk Çalık vefat etti!

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.



Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık hayatını kaybetti. Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Nevzat Demir, taziye ilanı yayınladı. 

Nevzat Demir'in taziye ilanı:

"Duyguların çaresizz, kelimelerin sağır olduğu anlar vardır. Acı bir haber, derinden gelen bir vurgun gibi benliğinizi sarsar, fani dünyamızı daha da anlamsızlaştırır. 

Kıymetli kardeşimiz, bizleri eksik, Adan'yı ve  Adana  Demirspor'unu öksüz  bıraktın. Oysa senin taştan çıkardığın berekete, delikanlı insanlığına, dürüstlüğüne, çalışkanlığına ve ahde vefa kişiliğine, ülkemize ve Adana ekonomisine yaptığın katkılara hala çok ihtiyacımız vardı. 

Fıratboru ve Fıratpen Adana Bayimiz, Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, kader birliği yaptığımız yiğit kardeşimiz, güzel insan Şentürk Çalık beyefendinin vefatını Fırat Ailesi olarak derin bir üzüntüyle öğrendik. 

Elbette hepimiz faniyiz  ve sonsuz olan sadece Allah'tır. O'nun takdirine gönülden boyun eğiyoruz. ama genç yaşta gidişin biz kalanlara çok ağır geldi, ciğerimiz yandı. 

Bu duygularımızla, Merhuma Allah'tan sonsuz rahmet; saygıdeğer eşi Bilgen Çalık hanımefendiye, kıymetli evlatları Can ve Cansu Çalık kardeşlerimize, yakınlarına, sevenlerine, Adana Demirspor camiasına, Çalık Yapı ve Çalık Ailesine Fırat ailesi olarak Allah'tan sonsuz sabır ve başsağlığı dileriz. 

Mekanı cennet olsun."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Şentürk Çalık'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz...


Geri Dön