07 / 05 / 2024

bjk stadyumu

bjk stadyumu

Beşiktaş Yönetim Kurulu içerisindeki kırgınları giderdikten sonra Vodafone ile yapılması planlanan sözleşme için harekete geçecek olan Fikret Orman, stat inşaatıyla ilgili ufak tefek pürüzleri giderecek....

1939 yılında İnönü Stadyumu'nun planı hazırlandı!

1939 yılında Dolmabahçe'de inşa edilecek İnönü Stadyumu'nun planı İtalyan Mimar Vietti Violi tarafından hazırlanmış. Şeref Tribünü'nünün de yer alacağı stadyum 20 bin kişi kapasiteli olarak planlanmış.

1939 yılında İnönü Stadyumu 700.000 liraya mal olacak!

1939 yılında Vali Lütfi Kırdar döneminde Dolmabahçe Gazhanesi'nin ve Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yere yapılacak olan, bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kulladığı, İnönü Stadyumu 700 bin liraya mal olacakmış.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismi değişti!

Fenerbahçe'nin Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası stadının yeni ismi belli oldu. Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat ihalesi 15 Eylül'de!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" inşaat işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat işleri ihalesi 15 Eylül 2015 yapılacak.

BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" iksa işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta saat 14.00'de gerçekleşecek.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nda bakım çalışması başladı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu bakıma alındı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu yeni sezona yetişecek mi?

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

İzmir Doğanlar stadyumu'nda çim tohumlar ekildi!

Bornova Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını tamamlama aşamasına getirdiği Doğanlar Stadyumu’nda önemli bir aşama daha kaydedildi.

bjk stadyumu Haberi

bjk stadyumu

Başkanlık seçimi, Tüzük kongesi stat ve teknik direktör arayışları nedeniyle uzun süredir tatil yapamayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, soluğu geçtiğimiz günlerde Bodrum’da aldı. Fırsat buldukça Yunan adalarına da geçen siyah - beyazlı kulübün başkanı tatil dönüşünde kulüpte biriken sorunlara el atacak. Bayram nedeniyle dargınlıkları ortadan kaldırmayı planlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ilk yönetim kurulu toplantısına tam katılım isteyecek. Orman katılımın sağlanması halinde başta Ahmet Kavalcı olmak üzere küskün yöneticileri birbirleriyle barıştırmaya çalışacak.


Yönetim Kurulu içerisindeki kırgınları giderdikten sonra Vodafone ile yapılması planlanan sözleşme için harekete geçecek olan Orman, stat inşaatıyla ilgili ufak tefek pürüzleri giderecek. İngiliz şirketinin stat konusundaki yasal çekincelerini devlet garantisiyle giderecek olan siyah - beyazlı kulübün başkanı, bir an önce anlaşmayı yürürlüğe sokarak kulübe nakit akışı sağlayacak.


İdari...