28 / 04 / 2024

Black Box İstanbula nasıl gidilir

Black Box İstanbula nasıl gidilir

Cendere Yolu Maslak'taki UNIQ İstanbul kompleksi içinde yer alan Black Box İstanbul, dün akşam Travis konseri ile açılışını yaptı. Açılışa 5 bin kişi katılım sağladı...

Black Box İstanbul, Haziran'da açılıyor!

UNIQ İstanbul kompleksi içerisinde yer alacak Black Box Istanbul, Haziran'da açılıyor. Lansmanlardan moda şovlarına konserlere kadar birçok etkinliğin bulunacağı Black Box Istanbul, 5 bin 800 kişi kapasiteli tasarlandı

Black Box İstanbul Maslak nerede?

Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alan Black Box İstanbul'a metro, otobüs ve minibüs hatları ile ulaşım mümkün. Black Box İstanbul, bu yılın Haziran ayında açılacak

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

ŞOK Market çarşamba fırsatlarını açıkladı! Esse 2'li Black Granite tava 399 TL'ye, 2'li sahan set 299 TL'ye düştü!

ŞOK Market Çarşamba gününe özel satışa çıkarılacak indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, ŞOK aktüel ürünler arasında neler var? İşte detaylar...

Araç sahiplerine müjde! Bu işlemlerde tam yüzde 50 indirim geldi! Resmen açıklandı!

İş Bankası’ndan araç sahiplerini sevindirecek bir haber geldi. İş Bankası, Maximiles Black'le yapılacak otopark ödemelerine yüzde 50 indirim uygulayacağını duyurdu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

ŞOK'ta çılgın indirimler başladı! Android TV box 989 TL, powerbank 300 TL, klima 9499 TL...

ŞOK Market’in 29 Mart-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşıldı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te Android TV box 989 TL’ye, powerbank 300 TL’ye, klima 9499 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Karaca'dan efsane kampanya! Vantuz 4 yatay süpürge alana vantuz flexi dikey süpürge hediye! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Karaca'dan Vantuz 4 Black Elektrik Süpürge alana, Karaca Vantuz Flexi 2 in1 Kırmızı Dikey El Süpürgesi hediye edilecek. İşte detaylar..

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Wısam Sahalı tarafından kuruldu.

Oyun Severler İçin Uygun Fiyatlı Black Shark 6 İkinci El Pazarında Satışta!

Oyun alanında elde ettiği başarıyı sürdürmek isteyen Xiaomi, Black Shark 6 için geri sayımda. Modelin özellikleri ortaya çıkıyor.

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad M.M.A tarafından kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer Space Gray Black 2.999 TL! Özellikleri nedir? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfak severler için pratiklik sağlayan ürün hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

Kadim bir geçmişe sahip dünyaca ünlü DELL markası, IPS Black panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörünü tanıttı.

Bu tost makinesi kaçmaz! Hem de Karaca'dan... İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Karaca Future Essential Tost Makinesi Matte Black ile ister birbirinden lezzetli tostlar yapar, ister ızgara keyfi yaşayabilirsiniz. Yüzde 19 indirimle satışa sunulan Karaca Future Essential Tost Makinesi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Black Box İstanbula nasıl gidilir Haberi

Black Box İstanbula nasıl gidilir

Black Box İstanbul, dün akşam düzenlenen ilk konserle kapılarını açtı. İskoç rock grubu Travis ile açılış yapan Black Box İstanbul'daki konsere dün 5 bin ziyaretçi katıldı.


Toplam 5 bin 800 kişi kapasitesine sahip Black Box İstanbul, UNIQ İstanbul kompleksi içinde yer alıyor. Mekana yıllık 420 bin 700 kişinin gelmesi hedefleniyor. 


Yılda 120 etkinliğe ev sahipliği yapacak Black Box İstanbul'da yapılacak etkinlikler Pozitif Live tarafından düzenlenecek. 



Açılış gecesi süresince ışıklandırma ve klima sistemi oldukça dikkat çekti. Black Box İstanbul'da ses açısından ise içeride yüksek akustik ses performansı ve dışarıda optimum ses yalıtımı sağlanmış durumda. 


Mekanda giriş katı ayakta 2.982 kişi, oturmalı 1.920 kişi, sabit tribünler 2.214 kişi, ek tribünler 562 kişi, VIP localar ise 304 kişi kapasiteli tasarlandı. 


D100, TEM, Büyükdere Caddesi ve Kağıthane...