02 / 05 / 2024

Araç sahiplerine müjde! Bu işlemlerde tam yüzde 50 indirim geldi! Resmen açıklandı!

Araç sahiplerine müjde! Bu işlemlerde tam yüzde 50 indirim geldi! Resmen açıklandı!

İş Bankası’ndan araç sahiplerini sevindirecek bir haber geldi. İş Bankası, Maximiles Black'le yapılacak otopark ödemelerine yüzde 50 indirim uygulayacağını duyurdu.



Araç sahipleri için başlı başına bir sorun olan otopark ücreti konusunda sevindirecek haber İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, Maximiles Black müşterilerine özel düzenlediği kampanya kapsamında havalimanı otoparkları da dahil olmak üzere otopark ücretlerinde yüzde 50 imkânı sağlayacağını açıkladı. Maximum resmi internet sitesinden paylaşılan kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını paylaşan İş Bankası, kampanyanın 30 Eylül tarihinde sona ereceğini belirtti.

 Araç sahiplerine müjde! Bu işlemlerde tam yüzde 50 indirim geldi! Resmen açıklandı!

Maximum resmi internet sitesinden bahsi geçen kampanya konusunda şu ifadeler kullanıldı:

“30 Eylül 2023’e kadar Maximiles Black ile havalimanı otoparkları dahil bir kerede 100 TL ve üzeri tutardaki tüm otopark harcamalarınızda yüzde 50 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor. Üstelik Maximiles Black ile yapacağınız otopark harcamalarınızdan *aylık 500 TL’ye varan indirimden faydalanabilirsiniz.​”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Yüzde 50 indirim kampanyasınna Maximiles Black ve Privia Black kredi kartları​nın dahil olacağı öğrenildi.

  • Öte yandan, MaxiMil ve MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen harcamaların, ürün iptal ve aynı zamanda, iade işlemleri kampanyaya dahil olmayacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra, elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden gerçekleştirilen nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler kampanya çerçevesinde değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi.

  • Kampanya doğrultusunda bir kerede yapılacak 100 TL ve üzeri havalimanı otoparkları da dahil tüm otopark harcamalarından yüzde 50 indirim kazanılacağı bildirildi.

 Araç sahiplerine müjde! Bu işlemlerde tam yüzde 50 indirim geldi! Resmen açıklandı!

  • Yüzde 50 indirim kampanyasının Maximiles Black kredi kartlarına sunulan diğer özel indirimler ile birleştirilemeyeceği kaydedildi.

  • Kampanya doğrultusunda kazanılacak indirimlerin harcama işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesiyle beraber hesaplara aktarılacağı aktarıldı.

  • Maximiles Black ile gerçekleştirilecek işlemlerden kazanılacak indirime ek olarak, orijinal işlem tutarı üzerinden MaxiMil kazanılmaya devam edileceğine vurgu yapıldı.

  • İndirim tutarı hesaplara yansıdığında ve aylık azami indirim toplamına ulaşıldığı zaman müşterilere kısa mesajla bilgilendirme yapılacağı aktarıldı.

  • Kampanya çerçevesinde gerçekleştirilen harcamanın kısmen ya da tümüyle iade edilmesi halinde iade edilen işlemden kazanılan indirim iptal edileceği vurgulandı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SGK peşe peşe duyurdu! Paralar hesaba yattı! Ne kadar paranız olduğunu öğrenin!

Emekliler dikkat! Maaşınız yatmayabilir! Bu işlemleri acilen yapmanız gerekiyor!

Benzin, motorin ve LPG’de yeni uygulama resmen başladı! Sakın ihmal etmeyin!


Geri Dön