01 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG’de yeni uygulama resmen başladı! Sakın ihmal etmeyin!

Benzin, motorin ve LPG’de yeni uygulama resmen başladı! Sakın ihmal etmeyin!

Yapı Kredi, Opet ile düzenliği kampanya kapsamında araçta ödeme işlemine toplam 50 TL hediye edileceğini açıkladı. Kampanyaya ilişkin katılım koşullarını ve detayları paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini vurguladı.



Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar resmen durmak bilmezken peş peşe gelen zamların ardından motorinin ve benzinin fiyatı 36 TL’yi aştı. Bu kapsamda, kontak kapatma noktasına gelen araç sahiplerine müjde Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, Opet ile güçlerini birleştirerek yeni bir akaryakıt kampanyası daha hazırladı. Düzenlediği kampanyayla müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin 50 TL Opet Puan kazanacağını duyurdu.

Benzin, motorin ve LPG’de yeni uygulama resmen başladı! Sakın ihmal etmeyin!

World Card’ın resmi internet sitesinde yayımlanan kampanya, şu şekilde duyuruldu:

“1 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihlerinde Opet istasyonlarında gerçekleştireceğiniz ilk 500 lira ve üzeri işleminizden sonraki her 500 lira ve üzeri araçta ödeme işlemine 10 lira, toplamda 50 lira Opet Puan!”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın 1 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı paylaşıldı.

  • World Üye İşyeri olan Opet istasyonlarından çeşitli günlerde Araçta Ödeme ile ilk 500 TL ve üzeri işlemlerden sonraki her 500 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarına 10 TL olmak üzere kampanya süresi boyunca toplamda 50 TL Opet Puan hediye edileceği öğrenildi.

Benzin, motorin ve LPG’de yeni uygulama resmen başladı! Sakın ihmal etmeyin!

  • Kampanyaya sadece Yapı Kredi bireysel kredi kartları, bireysel TLcard'lar ve bunun yanı sıra, Opet istasyonlarında Araçta Ödeme ile yapılacak işlemlerin dahil olacağı belirtildi.

  • Aynı gün aynı üye iş yerinden gerçekleştirilecek alışverişlerden yalnızca ilk işlemin kampanyaya dahil olacağının altı çizildi.

  • Kampanyaya 500 TL ve üzeri harcamaların dahil olacağı ifade edildi.

  • Opet ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya World Mobil uygulamasında Fırsatlar sayfasından ya da World Pay bölümünden "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım sağlanması gerektiği ve aynı zamanda, kampanyaya katılmayan kişilerin kampanyadan puan kazanamayacağı aktarıldı.

  • Bahsi geçen kampanyaya Yapı Kredi Mobil Uygulaması World Pay bölümünden ve Aracım+ Kampanyalar alanından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım sağlanması gerektiği bildirildi. Kampanyaya katılım sağlamayan kişilerin kampanyadan puan kazanamayacağı ifade edilirken, kampanya takibinin World Mobil Uygulaması üzerinden yapılacağı öğrenildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Arabası olanlara müjde! Şartlara uyanlar bu fırsattan faydalanacak!

Milyonlarca memura 2024’te yüzde 24.45 enflasyon ve toplu sözleşme zammı! İşte hesaplara yatacak maaşlar!

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’lilere 10 bin TL ek ödeme müjdesi! İşte hesaplara yatacak paralar!


Geri Dön