28 / 04 / 2024

Arabası olanlara müjde! Şartlara uyanlar bu fırsattan faydalanacak!

Arabası olanlara müjde! Şartlara uyanlar bu fırsattan faydalanacak!

QNB Finansbank, araç sahiplerine özel Pirelli ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya hazırladı. Pirelli bayilerinde yapılacak alışverişlerde +2 taksit uygulayacağını duyuran QNB Finansbank, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu.



QNB Finansbank ve Pirelli, adeta güçlerini birleştirerek araç sahiplerine müjdeli bir haber verdi. Ağustos ayına özel yeni kampanyasını duyuran QNB Finansbank, kampanya doğrultsunda, CardFinans bireysel kredi kartları ve Artı Kampanya'ya dahil CardFinans Fix ile QNB Finansbank POS cihazlarından gerçekleştirilecek 100 TL ve üzeri 2 - 10 taksitli harcamalarda üye işyerinin uyguladığı taksit adeti üzerine, kart hamilinin isteği kapsamında artı 2 taksit uygulanacağını açıkladı.

Arabası olanlara müjde! Şartlara uyanlar bu fırsattan faydalanacak!

QNB Finansbank, Card Finans resmi internet sitesinde Pirelli ile iş birliği kapsamında hazırlanan +2 taksit kampanyası ile ilgili olarak tüm detayları ve katılım koşullarını paylaştı. Bunun yanı sıra, kampanyanın 31 Ağustos tarihinde sona ereceğini duyuran QNB Finansbank, bu tarihe kadar müşterilerin kampanyaya katılım sağlayarak kampanya şartlarını yerine getiresi gerektiğini açıkladı.

KAMPANYA DETAYLARI

  • Söz konusu kampanyaya banka kartları, Artı Kampanya'ya dahil olmayan CardFinans Fix ve bunun yanı sıra, ParaPuan kullanılarak yapılan harcamaların kampanya kapsamında yer almayacağının altı çizildi.

  • CardFinans Fix “Artı Kampanya” ücreti vergi dahil aylık 10 Türk Lirası olduğu ifade edildi. Aynı zamanda, bu ücretin her ay CardFinans Fix'den tahsil edileceği aktarıldı. Artı Kampanya'ya dahil olmak ve daha fazla bilgi almak için 0 850 222 0 900 aranması gerektiği belirtildi. Üyelik sırasında talep edilen koşulların ayrıca iletileceği vurgulandı.

Arabası olanlara müjde! Şartlara uyanlar bu fırsattan faydalanacak!

  • Artı taksit kampanyasından faydalanılması durumunda bu kampanya çerçevesinde yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamayacağının altı çizildi.

  • Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde oluşabilecek farklılıkların QNB Finansbank resmi internet sitesine yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceğini paylaşıldı.

  • Kampanya çerçevesinde satın alınan ürünlerle ilgili olarak meydana gelebilecek her türlü sorun, itiraz ve bunun yanı sıra şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletilebileceği vurguladı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Milyonlarca memura 2024’te yüzde 24.45 enflasyon ve toplu sözleşme zammı! İşte hesaplara yatacak maaşlar!

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’lilere 10 bin TL ek ödeme müjdesi! İşte hesaplara yatacak paralar!

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alanlar yaşadı! Akaryakıtta sürpriz gelişme!

 


Geri Dön