06 / 05 / 2024

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alanlar yaşadı! Akaryakıtta sürpriz gelişme!

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alanlar yaşadı! Akaryakıtta sürpriz gelişme!

Geçtiğimiz günlerde akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından benzinin litresi 36 TL’yi geçmiş ve araç sahipleri resmen kontak kapatma durumuna gelmişti. Gelen zamların ardından şimdi de Vakıfbank’tan müjdeli bir haber geldi.



Ağustos ayına özel akaryakıt sektörüne ilişkin yeni bir kampanya düzenleyen Vakıfbank, yapılacak harcamalarda 75 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı. Hediye Worldpuan kazanılması için dört adet 750 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerektiğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın 31 Ağustos 2023’te sona ereceğini açıkladı. Vakıfbank, aynı zamanda kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını Vakıf Kart resmi internet sitesinde paylaştı.

 Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alanlar yaşadı! Akaryakıtta sürpriz gelişme!

Vakıfbank, bahsi geçen kampanyayı şu ifadelerle duyurdu:

“VakıfBank Worldcard ile 1 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştireceğiniz dört adet 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL Worldpuan hediye edilecektir.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğu, ek kart ve sanal kart ile gerçekleştirilen harcamaların kampanyaya dahil olduğu ve aynı zamanda, bir müşterinin kampanyadan en fazla 75 TL Worldpuan kazanabileceği ifade edildi.

  • Akaryakıt sektörüne ilişkin düzenlenen kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve bununla beraber puan kullanımı işlemlerinın dahil olmadığının altı çizildi.

  • Kampanyanın iptal edilmesi durumunda hesaplara yüklenen puanların geri alınacağı ve bunun yanı sıra, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda söz konusu miktar kadar hesaplara borç olarak yansıtılacağı aktarıldı.

 Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alanlar yaşadı! Akaryakıtta sürpriz gelişme!

  • Aynı gün bir kerede gerçekleştirilecek 750 TL ve üzeri harcamaların yalnızca bir tanesinin kampanyaya dahil olacağı kaydedildi.

  • Kampanyaya yalnızca VakıfBank Mobil uygulamasındaki “Cepte Kazan” vasıtasıyla ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabileceğine vurgu yapıldı.

  • Kampanya çerçevesinde kazanılan 06 Eylül’e kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi karta aktarılacağı ve ayrıca bir gün sonra kullanılabilir olacağı bildirildi. Worldpuan’ların son kullanım tarihinin 21 Eylül olduğu, kullanılmayan Worldpuan’ların ise 22 Eylül’de geri alınacağı duyuruldu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Siz fark etmeden e-Devlet hesabınızda para birikiyor! Ne kadar paranızın biriktiğini öğrenmek için hemen bakın!

Ziraat Bankası’ndan bin TL hediye müjdesi! Başvuru linki burada!

Milyonlarca emekliye yeni müjde! En düşük emekli maaşı 9 bin 894 TL! Kimin ne kadar alacağı tek tek belli oldu!


Geri Dön