22 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’ndan bin TL hediye müjdesi! Başvuru linki burada!

Ziraat Bankası’ndan bin TL hediye müjdesi! Başvuru linki burada!

Yaz aylarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve sıcaklıklarda resmen rekor üstüne rekor kırıldığı şu günlerde insanların en çok talep ettiği şeylerden biri de tatile gitmek oluyor. Ziraat Bankası da bu kapsamda bir kampanya düzenleyerek TatilSepeti'nden yapılacak harcamalara bin TL hediye edeceğini d



Ziraat Bankası’ndan tatil sektöründe yönelik yeni bir kampanya geldi. Son yılların en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde Ziraat Bankası, müşterilerine ilaç gibi gelecek bir kampanya haberi vererek TatilSepeti’nden yapılacak alışverişlerde tam bin TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Ziraat Bankası, 31 Ağustos’ta sona erecek kampanya için tüm detayları ve katılım koşullarını Bankkart resmi internet sitesinden paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan bin TL hediye müjdesi! Başvuru linki burada!

Ziraat Bankası, TatilSepeti ile iş birliği sonucu düzenlediği kampanyasını şu şekilde duyurdu:

“Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TATİLSEPETİ'nden bir kerede yapılacak 10 bin TL - 19.999 TL arasındaki peşin/taksitli harcamanıza 500 TL Bankkart Lira, 20 bin TL ve üzeri peşin/taksitli işleminize bin TL Bankkart Lira verilecektir.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 24 Temmuz 2023 - 31 Ağustos 2023  tarihleri arasında geçerli olacağı duyuruldu.

  • Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr’den ve kısa mesaj göndererek katılım sağlanabileceğinin altı çizildi.

  • Kısa mesaj ile kampanyaya katılmak amacıyla TATİLSEPETİ yazıp 4757 'ye kısa mesaj gönderilmesi gerektiği ifade edildi.

Ziraat Bankası’ndan bin TL hediye müjdesi! Başvuru linki burada!

  • TatilSepeti ile iş birliği sonucu düzenlenen kampanyaya katılım sağlamayan müşterilerin kampanyadan yararlanamayacağı aktarıldı.

  • Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi amacıyla işlemlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiğine vurgu yapıldı.

  • Kampanya süresi boyunca kazanılan Bankkart Liralar 7 Eylül 2023’de hesaplara aktarılacağı ve ayrıca, kullanılmayan Bankkart Lira’ların 7 Ekim 2023’de hesaplardan geri alınacağı öğrenildi.

  • Kampanyanın müşteri bazın gerçekleştirildiği ve bir müşterinin tatil kampanyasından yalnızca bir kez ödül kazanabileceğine vurgu yapıldı.

  • Kazanılabilecek ödül tutarı en fazla bin TL Bankkart Lira olduğu bildirildi.

  • Kampanyaya Bireysel kartlar ile gerçekleştirilen işlemlerin dahil edileceği öğrenildi.

  • Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve bununla beraber Bankkart Lira kullanılarak yapılan harcamaların kampanya kapsamında yer almayacağı kaydedildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Milyonlarca emekliye yeni müjde! En düşük emekli maaşı 9 bin 894 TL! Kimin ne kadar alacağı tek tek belli oldu!

Siz fark etmeden e-Devlet hesabınızda para birikiyor! Ne kadar paranızın biriktiğini öğrenmek için hemen bakın!

Hakmar’da Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü!


Geri Dön