28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan eylül ayı müjdesi geldi

Ziraat Bankası'ndan eylül ayı müjdesi geldi

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik eylül ayı müjdesi geldi. Eylül ayında Ziraat Bankası kullananlar hediye alacak.



Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik eylül ayı müjdesi verildi. 

 30 Eylül’e kadar devam edecek olan kampanya, Ziraat Bankası'nın Bankkart'ı ile "TatilSepeti"nden yapılacak alışverişlere özel fırsatlar sunmaktadır. 10.000 TL ile 19.999 TL arasında yapılacak tek seferlik peşin veya taksitli alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise tam 1.250 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Bu cazip kampanyadan yararlanmayı planlıyorsanız, katılım için birkaç farklı yol bulunmaktadır. Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi ve SMS kanalları üzerinden kampanyaya kolayca dahil olabilirsiniz. Özellikle SMS ile katılmak isteyenler için "TATILSEPETI" kelimesini yazarak 4757 numarasına SMS göndermek yeterlidir.

KAMPANYA DETAYLARI

Bu kampanya kapsamında, minimum alışveriş tutarı belirlenmiştir. 10.000 TL ile 19.999 TL arasındaki alışverişlerde 500 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.250 TL Bankkart Lira kazanabileceğinizi unutmayın.

Eylül ayı boyunca Ziraat Bankası'nın sunduğu bu kampanya, özellikle tatil ve seyahat planları yapanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunmaktadır. Eğer siz de bu fırsatları değerlendirmek istiyorsanız, Ziraat Bankası'nın resmi kanallarını takip ederek kampanya koşulları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Geri Dön