10 / 05 / 2024

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen açıklandı!

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen açıklandı!

Akaryakıtta arka arkaya gelen zamların ardından motorin yeni zamla beraber 36,39 TL'ye ulaşarak benzini geride bırakmıştı. Akaryakıttaki zam furyasına ilaç gibi gelecek haber Ziraat Bankası’ndan geldi.



Ziraat Bankası’ndan araç sahiplerine müjdeli bir haber geldi. TotalEnergies ile iş birliği kapsamında akaryakıt sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, TotalEnergies istasyonlarından yapılacak alışverişlere 75 TL Bankkart Lira vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası, Bankkart resmi internet sitesinden kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını paylaşırken, kampanyanın 15 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.

 Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen açıklandı!

Bankkart resmi internet sitesinden kampanyaya yönelik yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“1 Temmuz 2023 - 15 Ağustos 2023 tarihlerinde Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS cihazından farklı günlerde ve bir kerede yapılacak 300 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 75 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr'den ve aynı zamanda kısa mesaj ile katılım sağlanabileceği ifade edildi.

  • Kısa mesaj ile katılım sağlamak için TE2023 yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’na kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonu numaralarından kısa mesaj gönderilmesi gerektiği vurgulandı. KKTCell operatörlerine ait Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonu numaralarından ise +***********7'ye kısa mesaj gönderilmesi gerektiği ve kısa mesaj gönderimlerinin ücretsiz olduğu aktarıldı.

 Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen açıklandı!

  • Kampanyanın müşteri temelli olduğu be bununla beraber bir kişilerin kampanyaya sadece bir kez katılabilir ve ayrıca en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabileceği ifade edildi.

  • Akaryakıt kampanyasında kapsamında yapılacak işlemlerin Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında ve Bankkart POS'undan gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

  • Aynı gün içerisinde yapılacak 300 Türk Lirası değerindeki ve üzeri işlemlerden sadece birinin kampanyaya dahil olacağı bildirildi.

  • Ödül kazanımı ile ilgili bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil uygulamasında yer alacağı ve bunun yanı sıra, kazanımın kısa mesaj ile bildirileceği öğrenildi.

  • Kazanılan Bankkart Liralar’ın 23 Eylül 2023’e kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt ya da LPG harcamalarında kullanılabileceğinin altı çizildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’lilere son dakika yüzde 31.92 zam müjdesi! Emekliler hemen baksın!

Akaryakıt alacaklara müjde! Benzin, motorin ve LPG için son dakika kararı! Adeta kuyruklar oluşturacak!

SSK, Bağ-Kur, emeklilerinin zamlı maaşı kaç TL oldu? İşte son dakika zamlı maaş tablosu!


Geri Dön