02 / 05 / 2024

Black White İnşaat adres

Black White İnşaat adres

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Hediye Oymak tarafından kuruldu. 

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sait Sercan Turfanda ve Yasır A.E.A. ortaklığında kuruldu.

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Black Mamba Petrol Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Mamba Petrol Organizasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Zeki Susuzlu tarafından kuruldu.

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Doğan ve Sezer Akçay ortaklığında kuruldu.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

Black Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bahadur tarafından kuruldu.

Black İnşaat Metal Otomotiv Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black İnşaat Metal Otomotiv Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

Black White İnşaat adres Haberi

Black White İnşaat adres

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Hediye Oymak tarafından kuruldu. 

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler

Adres: Yakuplu Mah. Hürriyet Blv. Skysport Sit.N:1/82...