04 / 05 / 2024

Black&Decker

Black&Decker

Dünyanın önde gelen el aletleri üreticisi Black&Decker ürünleri özel fiyat ve hediye yardımcı ürünleriyle Türkiye’nin en pratik yapı marketi Praktiker’de satışa sunuluyor.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

ŞOK Market çarşamba fırsatlarını açıkladı! Esse 2'li Black Granite tava 399 TL'ye, 2'li sahan set 299 TL'ye düştü!

ŞOK Market Çarşamba gününe özel satışa çıkarılacak indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, ŞOK aktüel ürünler arasında neler var? İşte detaylar...

Araç sahiplerine müjde! Bu işlemlerde tam yüzde 50 indirim geldi! Resmen açıklandı!

İş Bankası’ndan araç sahiplerini sevindirecek bir haber geldi. İş Bankası, Maximiles Black'le yapılacak otopark ödemelerine yüzde 50 indirim uygulayacağını duyurdu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Karaca'dan efsane kampanya! Vantuz 4 yatay süpürge alana vantuz flexi dikey süpürge hediye! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Karaca'dan Vantuz 4 Black Elektrik Süpürge alana, Karaca Vantuz Flexi 2 in1 Kırmızı Dikey El Süpürgesi hediye edilecek. İşte detaylar..

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Horse Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Wısam Sahalı tarafından kuruldu.

Oyun Severler İçin Uygun Fiyatlı Black Shark 6 İkinci El Pazarında Satışta!

Oyun alanında elde ettiği başarıyı sürdürmek isteyen Xiaomi, Black Shark 6 için geri sayımda. Modelin özellikleri ortaya çıkıyor.

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Black Onyx Emlak Medikal İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad M.M.A tarafından kuruldu.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer Space Gray Black 2.999 TL! Özellikleri nedir? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfak severler için pratiklik sağlayan ürün hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

Kadim bir geçmişe sahip dünyaca ünlü DELL markası, IPS Black panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörünü tanıttı.

Bu tost makinesi kaçmaz! Hem de Karaca'dan... İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Karaca Future Essential Tost Makinesi Matte Black ile ister birbirinden lezzetli tostlar yapar, ister ızgara keyfi yaşayabilirsiniz. Yüzde 19 indirimle satışa sunulan Karaca Future Essential Tost Makinesi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Black Friday indirimleri başlıyor! Zara, Mango, Bershka ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Türkiye'de "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma" isimleri ile uygulanan, Black Friday için geri sayım başladı. Alışveriş yapmayı seven vatandaşların fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan Black Friday başlıyor. Zara, Mango, Bershka'da ve Pull and Bear'da indirim tarihleri belli oldu!

Black&Decker Haberi

Black&Decker

‘Evde yoksa Praktiker’de vardır’ sloganıyla kaliteli ürünleri, uygun fiyata sunan Praktiker’den Black&Decker darbeli matkap ve dekupaj testeresi alanları özel Praktiker fiyatı ve hediyeler bekliyor. Praktiker’den markanın 710 Watt gücündeki darbeli matkabını alanlar içinde çeşitli boyutlardaki uç ve taşıma çantasını da kapsayan 40 parça hediye aksesuar setinin de sahibi oluyor. Ahşap, metal ve beton yüzeylerde kullanılabilen matkap geliştirilmiş darbe mekanizmasıyla yüzde 13 daha hızlı darbe hareketi sağlıyor.


Ayrıca Black&Decker’ın Autoselect Dekupaj Testeresi de 1 adet hediye dekupaj bıçağıyla satılıyor. 520 Watt gücündeki testere yenilikçi Autoselect teknolojisiyle zahmetsiz şekilde kaba, hassas, düz açılı veya kavisli kesme imkanı sunuluyor. İstenilen uygulama seçildiğinde testere hız ayarını otomatik olarak yapıyor.


Fiyatlar:


Darbeli matkap: 148.90 TL


Dekupaj testere: 144.90...