05 / 05 / 2024

Blockchain Geliştirme Merkezi

Blockchain Geliştirme Merkezi

Burency, Londra’dan Nebbex Protokolü ile sağladığı kapsama alanıyla, dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası olacak...

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cactus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Kuzugrup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzugrup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzugrup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pendik'te Teknoloji Geliştirme Merkezi kurulacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Şirketler, girişimciler binaya değil Ar-Ge'ye yatırım yapsın diye Pendik'te bir Teknoloji Geliştirme Merkezi kuracağız'' diye konuştu. 

4 ile teknoloji geliştirme merkezi kurulacak!

Ankara, Kastamonu, Kırklareli ve Çankırı'daki bazı alanlar teknoloji geliştirme bölgesi olarak belirlendi. Yeni kurulacak merkezler bölgeleri şaha kaldıracak.

Manisa'ya Teknoloji Geliştirme ve Araştırma Merkezi kuruluyor!

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, ''Yeni hedefimiz Manisa'ya 'Teknoloji Geliştirme Merkezi ve Araştırma Enstitüsü' kurmak''dedi.

SVM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

SVM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Mete Serkan Sevim Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Şişli, Şehit Ahmet Sokak Mecidiyeköy İl Merkezi'nde kuruldu.

Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi hayata geçiyor!

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi' ile ilçenin ekoturizm merkezi haline geleceğini söyledi

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Fetih Caddesi, Kaplanlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

Blockchain Geliştirme Merkezi Haberi

Blockchain Geliştirme Merkezi

Kripto para yatırımcıları için alım-satım yaparken güvenli borsa arayışı ön plana çıkıyor. Burency, Londra’dan Nebbex Protokolü ile sağladığı kapsama alanıyla, dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası olacak. Tüm dijital varlıklar, Nebbex tarafından tasarlanan güvenlik protokolleri kullanılarak, çevrimdışı soğuk cüzdanlarda saklanacak borsanın 2020 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanıyor.

Platformun, 7/24 özel müşteri hizmetleri ekibi ve kullanıcıların ihtiyaç duydukları sorunlara çözüm bulmalarını sağlayan canlı bir sohbet özelliği de bulunacak. Uluslararası kullanıcıların rahat ettikleri dillerde sorunlarına hızlı bir çözüm bulmaları için çoklu dil desteğine sahip olacak. En çok talep gören 50 kripto para ile başlayacak olan Burency borsası, daha sonrasında sigorta uygunluğunu sağlayan diğer kripto paralarını da sisteme ekleyerek çeşitliliği arttıracak.

Blockchain Geliştirme Merkezi

Burency, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai'de bir Ar-Ge geliştirme merkezine...