13 / 05 / 2024

bluetooth kulaklık fiyatları

bluetooth kulaklık fiyatları

Bluetooth kulaklıklar son dönemlerde herkes tarafından beğenilerek kullanılıyor. Peki, uygun fiyatlı bluetooth kulaklıklar hangileri? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

ŞOK’ta, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, kısa süreli yeni bir indirim kampanyası başlattığını ve bu kampanyanın 3 Ekim’de sona ereceğini açıkladı. Buna göre, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

CarrefourSA’da Xiaomi bluetooth kulaklık 849 TL’ye, Sinbo çay makinesi 799 TL’ye, filtre kahve makinesi 999 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 1 Eylül-14 Eylül tarihlerinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel indirime giren ürünler belli oldu. Carrefour’da 3 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine Xiaomi bluetooth kulaklık 849 TL’ye, Sinbo çay makinesi 799 TL’ye, filtre kahve makinesi 999 TL’ye düştü. İşte 3 Eylül 2023 fi

ŞOK’ta tuval 39,95 TL’ye, bluetooth kulaklık 559 TL’ye, blok resim defteri 49,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, hafta sonuna dev indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, ŞOK’ta tuval 39,95 TL’ye, bluetooth kulaklık 559 TL’ye, blok resim defteri 49,95 TL’ye düştü. İşte 19 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

A101'den bluetooth kulaklık kampanyası! 19 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Buds 3 adlı kablosuz kulaklık için A101 mağazasında yeni bir fırsat sunuluyor. Bu kulaklık beyaz renk seçeneğiyle sunuluyor ve 2 yıl garanti ile desteklenmektedir.

Migros'tan Omix X400 alana MixPods Pro Bluetooth kulaklık hediye!

Migros'tan inanılmaz kampanya! Migros'tan Omix X400 satın alan müşteriye MixPods Pro Bluetooth kulaklık hediye edilecek. İşte ayrıntılar...

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Son dakika.. Fındık fiyatları yerinde durmuyor! Güncel ücretlendirme İl İl açıklandı hemen bakın!

25 Nisan itibarıyla fındık ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Fiyatı dünya piyasalarındaki talep ve arz durumuna göre de belirlenen fındık fiyatlarına gelen güncelleme sonrasında  fiyatlardaki son durum şu şekilde oldu. 

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık fiyatları bugün kaç lira oldu? Fındığın kilosu kaç lira? Hemen güncellenen fındık fiyatlarına bakın! 

Fındık fiyatlarında yaşanan son durum tedarikçiler ve alıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki fındık fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte detaylar..

Çiftçiler dikkat! İl il fındık fiyatları açıklandı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Hemen hemen her ürüne zam gelirken, fındık fiyatları da 24 Mart itibarıyla güncellendi. İl il açıklanan fiyatlar vatandaşla paylaşıldı. Fındık fiyatlarıyla alakalı bütün detaylar haberimizde.

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Üreticiler hava şartlarından dolayı fındık fiyatlarında yükseliş olduğunu belirtti.Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Philips piyasaya sürdü! Fidelio T2 kablosuz kulaklık özellikleri

Philips , Fidelio T2 adlı yeni kablosuz kulaklıkları piyasaya sürdü. Truly kablosuz kulaklık, kompakt, yüksek kaliteli bir ses deneyimi arayanlar için harika bir seçim oldu.

bluetooth kulaklık fiyatları Haberi

bluetooth kulaklık fiyatları

Bluetooth kulaklıklar son yıllarda herkes tarafından beğenilerek kullanılıyor. Spor yapanlar, uzun iş görüşmeleri yapanlar tarafından sıkça tercih edilen bluetooth kulaklıkların fiyatları, kablolu kulaklıklara göre daha yüksek. Peki, uygun fiyatlı bluetooth kulaklık bulmak mümkün mü? Artık evet.

Teknosa’da her bütçeye uygun bluetooth kulaklık bulmak mümkün. Bizde sizler için 500 TL altında satılan bluetooth kulaklık markalarını ve özelliklerini derledik. İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, Teknosa’da 500 TL ve altında satılan bluetooth kulaklıklar hangileri? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Havit TW967 Ekstra Bass Beyaz Bluetooth Kulaklık: 349 TL

Marka: Havit Model: TW967 Ekstra Bass Bluetooth Kulaklık Güçlü Bas Performansı Ergonomik Kulak İçi Tasarım Kristal Ses Deneyimi Master-Slave Anahtarı Bluetooth 5.1 Dokunmatik Kontrol Type-C Sarj 300 mAh Pil 5 Saat Kullanım Süresi Özelleştirilmiş 10mm Hoparlör Akıllı Şarj Kutusu 2 Yıl Distribütör Garantili

Haylou GT1 Pro Kablosuz Siyah Bluetooth...