15 / 05 / 2024

Philips piyasaya sürdü! Fidelio T2 kablosuz kulaklık özellikleri

Philips piyasaya sürdü! Fidelio T2 kablosuz kulaklık özellikleri

Philips , Fidelio T2 adlı yeni kablosuz kulaklıkları piyasaya sürdü. Truly kablosuz kulaklık, kompakt, yüksek kaliteli bir ses deneyimi arayanlar için harika bir seçim oldu.



Sony LDAC teknolojisi desteği, bu kulaklıklar için önemli bir satış noktasıdır. Sony LDAC, yüksek çözünürlüklü ses içeriğinin maksimum 990 kbps bit hızıyla iletilmesine izin vererek dinleyiciler için yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağlar. Teknoloji aynı zamanda bit hızını ağ koşullarına göre otomatik olarak ayarlayarak zorlu ortamlarda bile kararlı bağlantılar sağlar.

Philips piyasaya sürdü! Fidelio T2 kablosuz kulaklık özellikleri

Fidelio T2 kulaklıklar, ses özelliklerine ek olarak aktif gürültü azaltma (ANC) teknolojisine de sahiptir. ANC teknolojisi, rüzgar gürültüsünü azaltmak için kemik iletimini kullanır ve gürültülü ortamlarda bile müziğinizin veya diğer ses içeriklerinin keyfini çıkarmanızı kolaylaştırır.

Kulaklıklar ayrıca IPX4 derecesi sayesinde su sıçramasına karşı dayanıklıdır ve kulak başına üç mikrofonla donatılmıştır. Bu, kulaklığın eller serbest telefon görüşmeleri veya sesle etkinleştirilen diğer işlevler için kullanılmasını mümkün kılar.


Geri Dön