04 / 05 / 2024

Bm Otomotiv Yapı İnşaat iletişim

Bm Otomotiv Yapı İnşaat iletişim

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te Eren Akçay tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Alemdar tarafından kuruldu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Murat Petek tarafından kuruldu. 

Altınvadi Konakları satılık daire fiyatları!

Altınvadi Konakları projesinde teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Proje BM Star Yapı tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Altınvadi Konakları fiyatları 310 bin TL'den başlıyor!

BM Star Yapı imzasıyla hayata geçirilen Altınvadi Konakları "Maltepe'nin yeni nefesi" sloganıyla basına tanıtılıyor. Altınvadi Konakları fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkesim Say tarafından kuruldu.

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Yüce Mersin tarafından kuruldu.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat iletişim Haberi

Bm Otomotiv Yapı İnşaat iletişim

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına...