09 / 05 / 2024

BMC fabrikası açılış

BMC fabrikası açılış

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, savunma sanayi fabrikasını ilçeye kurmak isteyen BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetim kurulu yetkilileriyle bir araya geldi.

TOGG'la ilgili flaş gelişme! Fabrika 29 Ekim'de açılıyor!

Yerli ve milli elektrikli araç TOGG'un fabrikası 29 Ekim'de açılıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu TOGG'a ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte TOGG hakkında merak edilenler...

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Mercedes'in Rusya'daki ilk fabrikası 3 Nisan'da açılıyor!

250 Milyon Euro yatırıma sahip Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından 18 ayda tamamamlan Mercedes Benz'in Rusya'daki ilk fabrikası Nisan ayının ilk haftasında açılıyor.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikası açıldı!

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikasının açılış töreni gerçekleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın açılış töreninde konuştu.

Bandırma İlaç Fabrikası açıldı!

Bakan Faruk Çelik, Balıkesir’e çıkarma yaptı. Etkin Bandırma İlaç Fabrikası’nın açılışına katılan Çelik, Onyedi Eylül Üniversitesi’ne ziraat fakültesi yapılması için arazi tahsisi sözü verdi

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Soma Devlet Hastanesi Kasım'da açılıyor!

Soma'da şehitlerin aileleri için yaptırılan konutların teslimleri yapılırken, 300 yataklı devlet hastanesi açılışı, Avdan mahallesinde yaptırılacak çimento fabrikasının temel atma töreni de gerçekleşecek.

Edirne Eski Elektrik Fabrikası 29 Ekim'de açılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Tarihi Binanın inşaatını Ağustos ayı sonunda bitirmiş oluruz. 29 Ekim gibi özel ve anlamlı bir günde de açılışını yapmayı planlıyoruz” dedi.

Ankara Maltepe Havagazı Fabrikası arazisi imara mı açılıyor?

Ankara'da 1933 yılında kurulan Maltepe Elektrik ve Havagazı Fabrikası arazisi yüksek yoğunluklu yapılaşmaya açılıyor. Araziye gökdelen trafik yoğunluğu dikkate alınmadan 4 emsalli yüksek yapılaşma hakkı verildi.

Adana OSB'de fabrikaların toplı açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, Samsun Makine Sanayi Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış törenine katıldı. Vatandaşlar programa ilgi gösterdi.

Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılış töreni gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılışına katıldı.

BMC fabrikası açılış Haberi

BMC fabrikası açılış

BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ Ankara Bölge Müdürü Cemal Öksüz, Karasu'da yapmayı planladıkları fabrikaya ilişkin, "Planladığımız ürünlerin genelini Karasu’da üreteceğiz. 2 yıl içerisinde taşınıp, Türkiye’nin savunma alanında can damarı olacağımız kanaatindeyiz." dedi.


Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, savunma sanayi fabrikasını ilçeye kurmak isteyen BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetim kurulu yetkilileriyle bir araya geldi.


Karasu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Öksüz, Karasu’ya yatırım amaçlı geldiklerini ve bölgenin coğrafi konum itibarıyla önemli bir pozisyonda olduğunu söyledi.


Projeyle ilgili hiçbir olumsuzluğun olmadığına dikkati çeken Öksüz, "Planladığımız ürünlerin genelini Karasu’da üreteceğiz. 2 yıl içerisinde taşınıp, Türkiye’nin savunma alanında can damarı olacağımız kanaatindeyiz. Bölgenin yapısı ve Karasu Limanı yatırım kararımız için çok etken oldu. Eminim limanla birlikte birçok yatırım ilçede yerini alacaktır. Bir yere yatırım...