09 / 05 / 2024

BMC karasu 2016

BMC karasu 2016

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, savunma sanayi fabrikasını ilçeye kurmak isteyen BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetim kurulu yetkilileriyle bir araya geldi.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

BMC, Sakarya-Karasu'da savunma sanayi kenti inşa edecek!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Bakanlar Kurulu'nun BMC'ye savunma sanayi kenti inşa etmek üzere Sakarya-Karasu'da 2 bin 500 dönüm arazi tahsis ettiğini belirtti.

BMC'nin Karasu fabrikası 2 yıl içinde açılacak!

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, savunma sanayi fabrikasını ilçeye kurmak isteyen BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetim kurulu yetkilileriyle bir araya geldi.

Karasu Deresi taşkın koruma inşaatı ihalesi 11 Ağustos'ta!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

BMC'ye Sakarya Karasu'da yatırım yeri tahsis edildi!

Sakarya Karasu'da bulunan sınırları belirlenmiş alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'ye münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Sakarya Karasu'da 2.4 milyon TL'ye satılık tarla!

Karasu Mal Müdürlüğü, Karasu Merkez-Aziziye'de bulunan tarlayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 450 bin 500 TL olarak belirlendi. İhalesi 5 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Karasu Limanı, Temmuz'da faaliyete geçecek!

IC İçtaş Sakarya Karasu Liman Yatırım ve İşletmesi tarafından inşaatına devam edilen Karasu Limanı’nın 2016 Temmuz ayının ikinci yarısında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Karasu Limanı 2016'da tamamlanacak!

Karasu ilçesinde 1995'te temeli atılan Batı Karadeniz'in en büyük limanlarından biri olacak Karasu Limanı'nda çalışmalar yeniden başladı. Liman 2016’da faaliyete girecek. Liman ile birlikte lojistik üs haline gelecek bölge yatırımcıları cezbedecek.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler 2016'da!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa alanına sahip.

Resim İstanbul projesinde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor.

Karasu Limanı Sakarya'yı canlandıracak!

Türkiye'nin en fazla ihracat yapan 8'inci kenti Sakarya, Karasu Limanı inşaatı ve Arifiye-Karasu demiryolu hattının tamamlanması ile birlikte Doğu Marmara'nın cazibe merkezi haline gelecek.

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Yalova Esenköy Tünelleri 2016’da tamamlanacak!

Esenköy Belediyesi, bu yıl 6 tünel ve 4 viyadükten oluşan Esenköy-Armutlu geçişi projesini devreye sokmuştu. Çalışmalar hız kesmeksizin devam ediyor. Tünel inşaatlarının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

BMC karasu 2016 Haberi

BMC karasu 2016

BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ Ankara Bölge Müdürü Cemal Öksüz, Karasu'da yapmayı planladıkları fabrikaya ilişkin, "Planladığımız ürünlerin genelini Karasu’da üreteceğiz. 2 yıl içerisinde taşınıp, Türkiye’nin savunma alanında can damarı olacağımız kanaatindeyiz." dedi.


Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, savunma sanayi fabrikasını ilçeye kurmak isteyen BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetim kurulu yetkilileriyle bir araya geldi.


Karasu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Öksüz, Karasu’ya yatırım amaçlı geldiklerini ve bölgenin coğrafi konum itibarıyla önemli bir pozisyonda olduğunu söyledi.


Projeyle ilgili hiçbir olumsuzluğun olmadığına dikkati çeken Öksüz, "Planladığımız ürünlerin genelini Karasu’da üreteceğiz. 2 yıl içerisinde taşınıp, Türkiye’nin savunma alanında can damarı olacağımız kanaatindeyiz. Bölgenin yapısı ve Karasu Limanı yatırım kararımız için çok etken oldu. Eminim limanla birlikte birçok yatırım ilçede yerini alacaktır. Bir yere yatırım...