04 / 05 / 2024

BMW 6 özellikleri

BMW 6 özellikleri

Yeni BMW 6 serisi, yüksek performansı ve konforlu iç mekanıyla ile tam bir keyif aracı olarak gözüküyor. Otomobil tercihinde lüks ve modern seven sürücüler için ideal olan BMW 6 Gran Turismo, hibrit-benzin yakıt seçenekleri ile birlikte geliyor. İşte BMW 6 serisi hakkında merak edilen her şey...

Daewoo D-Tr 6 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Beyaz eşya piyasasında iddialı bir bulaşık makinesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmak isteyen Daewoo, D-Tr 6 programlı bulaşık makinesini görücüye çıkardı. Daewoo, ayrıca, bu ürünün tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW dört modeline birden zam yaptı! Fiyatları görenlerin gözleri yerinden fırlayacak!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW; 5 Serisi’ne zam yapmazken 6,7 ve 8 serilerine birden zam yaptı. Ağustos ayı çerçevesinde geldiği öğrenilen zamların ardından bu serilerin fiyatları ise merak konusu oldu.

BMW resmen çıldırdı! 3 modele birden zam geldi!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman devi BMW, 6, 7 ve 8 serilerine peş peşe zam yaptı. BMW’den gelen zam haberi sonra bu modelleri almak isteyenler adeta büyük şok yaşadı.

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Daha az tüketim! Daha fazla sürüş keyfi! BMW Z4 ile sürüş keyfini doruklarda yaşama zamanı!

Her ay olduğu gibi bu ay da tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlayan BMW, Z4 modelinin yeni fiyatını duyurdu. Peki, BMW Z4’ün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Son teknoloji sahibi BMW İ7'ye büyük ilgi! Mayıs ayında zam gelmedi

BMW, yenilikçi teknolojileri araçlarına entegre etmesiyle tanınır. i7'nin modern ve bağlantılı bir sürüş deneyimi sağlayan gelişmiş bilgi-eğlence sistemleri, sürücü yardım özellikleri ve bağlantı seçenekleri içermesi muhtemeldir.

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

Yüksek kaliteli malzemeleri ile BMW 6 serisi Mayıs zammı merak ediliyor

 BMW 6 Serisi, coupe ve cabriolet gibi farklı gövde tiplerinde sunulur. Bu da kişisel tercihinize göre seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca, farklı motor ve donanım seçenekleriyle otomobili kendi ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. Peki 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Rahat bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanız BMW X7 size hitap ediyor demektir

Mükemmel sürüş deneyimi açısından BMW, X7 modelinde mükemmel sürüş özellikleri sunar. Hassas yönetimi, dinamik sürüş deneyimi ve yüksek performansı ile konforlu bir sürüş sağlar. Peki 22 Nisan 2023 fiyat listesi.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro duyuruldu! Özellikleri ve fiyatı açıklandı!

Xiaomi'nin dün düzenlediği etkinlikte akıllı telefonları dahil birçok ürün tanıtıldı. İşte Xiaomi Pad 6 özellikleri ve fiyatı...

BMW 6 özellikleri Haberi

BMW 6 özellikleri

Üst kategoride yer alan otomobillerin ortak özelliği olarak belirtilen BMW Laserlight isimli far teknolojisi 6 serisinde de bulunuyor. Bu farlar sayesinde, otomobilin menzili 650 metreye kadar çıkabiliyor.

Ayrıca iç mekanı konforlu bir şekilde tasarlanan ve oldukça geniş bir hacme sahip olan otomobil, 100 kilometre hızlanmaya 6.5 saniyede ulaşıyor. Sürüş güvenliğini artırmak için M sport fren teknolojisini de otomobil severlerin beğenisine sunuyor. Fren yapmayı kolaylaştıran frenleri, silindirli motorla birlikte çalışıyor.

Araç sınıfındaki diğer moedlleri geçen bir performansa sahip. BMW Live Cockpit sayesinde birçok özelliği bünyesinde bulunduruyor. Mesela; 12.3 inçlik dijital gösterge paneli hem navigasyon özelliğini taşıyor hem de dokunmatik ekran olarak kullanılabiliyor. Ya da en ileri işletim sistemi ile çalışan kokpit, akıllı cihazlarla aynı anda kullanılabiliyor. Bu sayede...