29 / 04 / 2024

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?



Vestel bulaşık makinesi gelişmiş teknolojisi ile birlikte 13 kişilik kapasiteye sahip bulaşığı farklı yıkama fonksiyonlarıyla yıkar. Cihaz aynı zamanda akıllı uygulama teknolojisi ile uzaktan bağlanabilme özelliğine sahiptir. 

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Çok Amaçlı Yerleştirme

Vestel bulaşık makinesi; su bardakları, tabaklar, kaseler, tencereler ev sürehiler için ekstra alan yaratır. Bulaşık makinesinin çok amaçlı yerleştirme özelliği sayesinde alt sepete çeşitli boyutlardaki bulaşıkları kolayca yerleştirebilirsiniz. 

3 Kademeli Sepet Ayarlaması

Bulaşık makinesindeki bu özellik kullanıcıya esnek bir kullanım sağlar. Üç kademeli sepet ayarlaması özelliği, yükseklik ayar mekanizması teknolojisi sayesinde üst sepet doluyken bile rafları üç farklı şekilde ayarlayıp bulaşıkları yerleştirmenizi sağlar. Böylece alt sepette daha büyük tabak ve tencereler yer alırken, üst sepette uzun kadehlere yer kalıyor.

Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi

Vestel bulaşık makinesinin sahip olduğu bardak ve cam koruma teknolojisi değer verdiğiniz bardak ve tüm cam eşyalarınızı çizilmelere ve kireçli suyun yarattığı korozyona karşı etkin bir koruma gerçekleştirir. Suyun sertliğine göre yapılan ayarlama sonrası devreye giren bu teknoloji her yıkama sonrası cam ürünlerinin ilk günkü gibi kalmasını sağlar. 

WIFI Teknolojisi

Wifi teknolojisi ile bulaşık makinenizin kontrolü siz nerde olusanız olun sizin elinizde olur. Evin aklı uygulaması sayesinde bulaşıklarınıza uygun programı ve ek fonksiyonları seçip, bulaşık makinenizi isterseniz çalıştırabilir, isterseniz durdurabilirsiniz. 

Peki Vestel bulaşık makinesinde bulunan Süper 50 dk Programı ve Hijyen 70 Teknolojisi nasıl bir işlem görüyor?


Geri Dön