19 / 05 / 2024

BMW 8 FİYAT LİSTESİ

BMW 8 FİYAT LİSTESİ

Dünya'nın en çok tercih edilen otomobil markası olan BMW'nin BMW 8  serisinin Ağustos fiyatları açıklandı. Peki BMW 840i xDrive fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

BMW resmen duyurdu! Bu modellere zam beklenirken bakın ne oldu!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW, 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ettiğini açıkladı. BMW’nin bu modellerde eski fiyatla satışlara devam edeceği öğrenildi.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW dört modeline birden zam yaptı! Fiyatları görenlerin gözleri yerinden fırlayacak!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW; 5 Serisi’ne zam yapmazken 6,7 ve 8 serilerine birden zam yaptı. Ağustos ayı çerçevesinde geldiği öğrenilen zamların ardından bu serilerin fiyatları ise merak konusu oldu.

BMW resmen çıldırdı! 3 modele birden zam geldi!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman devi BMW, 6, 7 ve 8 serilerine peş peşe zam yaptı. BMW’den gelen zam haberi sonra bu modelleri almak isteyenler adeta büyük şok yaşadı.

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

Yüksek performans ve motor gücü ile BMW 8 bayilerde! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 8 Serisi'nin en büyük özelliklerinden biri yüksek performans sunmasıdır. Aracın tasarımı, motor gücü ve performans özellikleri, BMW markasının yüksek performans ve sürüş keyfi sunma konusundaki uzmanlığını yansıtır.

BMW 840i xDrive Gran Coupé Mart zammı merak ediliyor. İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 840i xDrive Gran Coupé'nin en büyük özelliklerinden biri, lüks bir dört kapılı coupe olmasıdır. Bu araç, BMW'nin 8 Serisi ailesinin bir üyesi olarak, 840i xDrive Cabrio ile birçok benzer özellik ve teknolojiyi paylaşır, ancak daha modern bir tasarıma sahiptir.

Konforu ile tanınan BMW 840i xDrive Cabrio Mart zammı merak ediliyor! 22 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 840i xDrive Cabrio, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen üstü açılır lüks bir otomobildir. 8 Serisi serisinin bir parçasıdır ve güçlü bir motor ve gelişmiş özelliklerle donatılmıştır. İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 8 serisi Mart zammı ne oldu? İşte BMW 8 serisi 14 Mart fiyat listesi

BMW 8 Serisi, BMW'nin o dönemdeki en lüks ve performans odaklı otomobili olarak üretildi. 1980'lerin sonlarında ve 1990'ların başlarında, BMW, üst sınıf  müşterilere yönelik bir grand tourer otomobil serisi üretme kararı aldı. İşte BMW 8 serisi 14 mart fiyat listesi

BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte bmw 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi

Şık ve gösterişli havasıyla BMW diğer serilerinde olduğu gibi '8' serisinde de iddialı. Bu kadar iddiası olan aracın tabi fiyat listesi de merak konusu oluyor. İşte BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte BMW 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi

BMW 8 serisi fiyatları belli oldu! BMW 840i xDrive ne kadar? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

BMW 8 serisi fiyatları belli oldu. Peki, BMW 840i xDrive ne kadar? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

BMW 8 serisinin aralık ayı fiyatları açıklandı! BMW 8 serisi kaç TL? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil markalarından biri olan BMW'nin BMW 8 serisinin aralık ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW 8 Serisinin özellikleri neler, fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW 8 FİYAT LİSTESİ Haberi

BMW 8 FİYAT LİSTESİ

Alman otomobil devi BMW'nin 840i xDrive Ağustos ayı fiyatları açıklandı. Yeni otomobil alacak sürücüler BMW 840i xDrive fiyatlarını merakla takip ediyor. Peki, BMW 8 serisinin 2022 fiyatları ne oldu, özellikleri neler? 8 serisi 100 kilometrede ne kadar yakar? İşte detaylar...

BMW 840i XDRİVE ÖZELLİKLERİ

Yeni BMW 8 Serisi, şıklığı ve spor görünümü ile görenleri büyülüyor. Benzersiz özelliklere sahip ikonik tasarımı sayesinde 8 serisi sınıfında ön planda yer almasını sağlıyor. Sportif sürüş dinamikleri ve büyük hassasiyet içeren kullanımı sürücülere mükemmel bir kullanım deneyimi sunuyor.

Yeni BMW 8 Serisi  yüksek kalitede donanım, iç tasarımı ve ayrıcalıklı özellikleriyle konforu ve modern görünümü bir arada sunuyor. Öte yandan otomobil 4.9 saniye içerisinde 100 kilometre hızı da buluyor. BMW 8 serisi 3 farklı donanım baz...