27 / 04 / 2024

BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte bmw 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi

BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte bmw 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi

Şık ve gösterişli havasıyla BMW diğer serilerinde olduğu gibi '8' serisinde de iddialı. Bu kadar iddiası olan aracın tabi fiyat listesi de merak konusu oluyor. İşte BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte BMW 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi



Zarif bir tarza sahip coupe ve üstü açılır modellerden oluşan 2023 BMW 8 serisi serisi, büyük boyutları lüks donanımlarla birleştiriyor. Dört kapılı 8 serisi Gran Coupe versiyonu (ayrı olarak incelenir) kadar görsel olarak dramatik veya pratik olmasalar da , iki kapılı gövde stillerinin her ikisi de müthiş bulvar kruvazörleridir. Bir çift sorunsuz motor seçeneği sayesinde - özellikle cesur 523 beygirlik çift turbo V-8 - 8 coupe ve cabrio, zenginliklerine uygun baş döndürücü bir havaya sahip. Olağanüstü performans bir öncelikse, ayrı olarak incelenen M8 modelleri bu amaca uygundur. 2023 8 serisinin içi, zayıf dış görüş ve rahat arka koltuğun yanı sıra güzel ve fevkalade sessizdir. Lexus LCdaha fazla dikkat çekecek, ancak Bimmer'ler daha iyi bir sürüş ve kullanım dengesi ve tartışmasız lüks bir deneyim sunuyor.

2023'te Yenilikler Neler?

BMW, 2023 8 serisi coupe ve üstü açık arabaya , yeni standart aydınlatmalı böbrek ızgaraya sahip incelikle revize edilmiş ön fasya da dahil  olmak üzere bir dizi küçük güncelleme sunuyor. Her iki gövde stiline de artık yeni jant tasarımları ve taze metalik boya renkleri ile sahip olunabilir: Gökdelen Grisi, San Remo Yeşili, Portimao Mavisi, Dondurulmuş Tanzanit Mavisi ve Dondurulmuş Saf Gri. M850i, M8 modellerinde olduğu gibi aerodinamik yan aynalar ve ızgarada bir M rozeti ekler.

Yeni opsiyonel M Sport Paket Profesyonel (yalnızca coupe), siyah boyalı fren kaliperlerinin yanı sıra ızgaraya ve farlara koyu renkli öğeler getiriyor; M850i'de de siyah bir spoiler ekler. BMW'nin M performans bölümünün 50. yıl dönümünü kutlamak için M850i ​​artık klasik M logosuyla birlikte sunuluyor, dış BMW yuvarlak rozetlerinin yerini alır. İçeride, dokunmatik ekran 10,3'ten 12,3 inç'e çıkıyor.


523 beygirlik çift turbo V-8 ile sadece dört tekerlekten çekişli M850i'nin muazzam gücünü tercih ediyoruz. Ayrıca, yaklaşık 10 bin dolarlık bir ek ücretle gelse bile, muhteşem ve daha sürükleyici üstü açılır versiyonun sağladığı drama türünü de seviyoruz. 8'in kabini, hemen hemen her yüzeyi kaplayan deri ve herkesin tercih ettiği estetiğe uyacak şekilde karıştırılabilen çekici vurgularla cömertçe döşenmiştir.

Özellikle Cognac Merino deriye ve Alüminyum Dark Trace iç kaplamaya bayılıyoruz. Seçeceğimiz seçenekler arasında daha gösterişli bir iç mekan için cam kumandalar ve dört mevsim halimizde daha uzun süre tepeden inme sürüşün keyfini çıkarmamızı sağlayacak ön koltuk baş dayamalarındaki boyun ısıtıcıları yer alıyor.

BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte bmw 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi

 

İç Mekan, Konfor ve Kargo

2023 8 serisi iç mekan, yüksek fiyatlı bir grand tourer'dan beklenen tüm bilgi-eğlence araçlarını ve lüks özellikleri sunuyor. 

Her modelde 14 yönlü elektrikli ayarlı ısıtmalı ön koltuklar, yavaş kapanan otomatik kapılar ve özelleştirilebilir ortam aydınlatması bulunur; daha abartılı yükseltmeler arasında cam kontrolü ve ek üst düzey malzemeler bulunur. Hatta süslü beyaz ve kahverengi renk düzeni gibi benzersiz BMW Inpidual seçenekleriyle donatılabilir.

BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte bmw 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi

 Bir çift körelmiş arka koltuk sunsa da, yetişkinlerin vakit geçirmesi için hoş yerler değiller. 8'in alçak tavan çizgisi aynı zamanda ön koltukta tavan boşluğunu da engelliyor ve dışarıyı görebilmek pek iyi değil ama bu modanın bedeli. İç saklama alanı, orta konsolun önünde kapatılabilir bir tepsi, kullanışlı bir orta bölme ve yeterli kapı ceplerindenoluşur.

Ayrıca coupe'nin bagajına beş ve arka koltuklar katlanmış halde altı tane daha el çantası sığdırmayı başardık, ancak üstü açık araba her senaryoda bir çanta daha az tuttu. İşte BMW 8 serisi Şubat zammı ne oldu? İşte BMW 8 serisi 14 Şubat fiyat listesi


Geri Dön