04 / 05 / 2024

bnb

bnb

Kripto varlık piyasası, FED’in son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar düşmüştü. Haftaya da  sert bir düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar hafifçe yükselerek psikolojik sınırın üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Binance'tan depremzedelere flaş açıklama! Kişi başı 100 dolar verecek!

Binance, deprem bölgesinde bulunan vatandaşların hesabına 100 dolar değerinde BNB yükleyeceğini söyledi. İşte bütün ayrıntılar...

Bnb Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnb Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Yücel tarafından kuruldu.

BNB Gayrimenkulden Silivride 64 bin 900 TLye 3+1 bahçe katı!

Projede satışı devam eden 3 oda 1 salon bahçe katı konutlar 64 bin 900 liradan ve 3 oda 1 salon normal kat konutlar ise 74 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor

bnb Haberi

bnb

Dünya genelinde yaşanan faiz artışlarının ardından Bitcoin ve kripto paralar sert bir düşüş sergiledi. Haftaya 20 bin doların altına düşerek giren Bitcoin’de ise sert düşüş hafif de olsa tersine döndü.

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın enflasyon hakkında yaptığı son açıklamalar kripto varlık piyasasını da etkiledi. Powell yaptığı konuşmada, “Enflasyonu düşürmek için acılı bir dönemden geçeceğiz” dedi. Geçtiğimiz hafta bir sempozyumda piyasa değerlendirmesi yapan Avrupa Merkez Bankası (ECB) yöneticileri de benzer açıklamalarda bulundu.

Açıklamaların ardından kripto para piyasası aşağı yönlü bir eğilime girdi. Geçen hafta 22 bin dolar seviyelerinde işlem gören Bitcoin, bu hafta başında 20 bin doların altına kadar düştü. Bitcoin’deki hareketliliğin ardından toplamda, 100 milyar doların buharlaştığı belirtiliyor.

Bitcoin, 18 bin 905 dolara kadar düştüğü 13...