28 / 04 / 2024

bodrum areon andanos

bodrum areon andanos

Areon Andanos Residence projesinde 15 bin TL ödendiğine konut sahibi olunabiliyor. Projede fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor...

Bargilya Areon Andanos'ta 2+1 dubleks 175 bin liraya!

Bodrum Areon Andanos Residence'ta fiyatlar 69 bin liradan başlıyor, projedeki konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor

Areon Andanos Rezidans'ta 69 bin TL'ye! 950 TL taksitle!

Bodrum’da Bargilya bölgesinde yükselen Areon Andanos Rezidans projesi 311 adet daireden yer alıyor. Projede teslimler 2014 yılında gerçekleşecek

Areon Boğaziçi Evleri ödeme şekli!

Areon Boğaziçi Konutları Muğla Bodrum'da Areon Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede farklı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Areon Boğaziçi 2017 konut fiyatları!

Areon Yapı imzası taşıyan Areon Boğaziçi Evleri projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 165 bin TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri projesinde inşaat başladı!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan için 23 Eylül Cuma günü gerçekleştirdiği temel atma töreniyle inşaata start verdi.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Kurban Bayramı kampanyası!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde 950 TL’den başlayan taksitlerle!

Areon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz: “Bodrum’da satın alınan konutlar aynı yıl içinde prim yapar. Bu nedenle Bodrum’dan yazlık satın alanlar her daim kazançlı çıkar“ diyor.

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri 300 bin TL'den satışta!

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Tümer, bu haftaki yazısında Bodrum'da inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi. İşte Tümer'in o yazısı...

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

bodrum areon andanos Haberi

bodrum areon andanos

Areon Yapı imzası taşıyan Areon Andanos Residence Bodrum'da inşa ediliyor. 81 blok halinde tasarlanan Andanos Residence'ta 1+0'dan 3+1'e konut tipleri yer alıyor. 


345 adet konutun mevcut olduğu Areon Andanos Residence projesinde 57 bin metrekare büyüklüğünde tesis yer alıyor. Projede 15 bin TL peşinat ödendiğinde konut sahibi olunabiliyor.



38 bin metrekare yeşil alanın yer aldığı Bodrum Andanos Evleri'nde 28 metrekare 1+0 daireler 76 bin TL, 55 metrekare 1+1 daireler 110 bin TL, 110 metrekare 3+1 flat daireler 250 bin TL, 110 metrekare 2+1 dubleks daireler 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Areon Andanos Evleri'nde fıtness salonu, bilardo masaları, snack bar, cafeler, vitamin bar, lobi, hamam, sauna, aletli spor salonu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, lobi, ve oyun salonu bulunuyor.


0216 550 00...