27 / 04 / 2024

bodrum areon evleri daire fiyatları

bodrum areon evleri daire fiyatları

Bodrum Areon Bağ Evleri'nde kalan son dairelerin fiyatları 90 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Kurban Bayramı kampanyası!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri 300 bin TL'den satışta!

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Tümer, bu haftaki yazısında Bodrum'da inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi. İşte Tümer'in o yazısı...

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

bodrum areon evleri daire fiyatları Haberi

bodrum areon evleri daire fiyatları

Areon Yapı tarafından inşa edilen Areon Bağ Evleri bitme aşamasına geldi, projede yaşam mayıs ayında başladı. Areon Yapı Bağ Evleri'nin tesisleri; Önümüzdeki yılın Nisan ayında tamamlanacak.