07 / 05 / 2024

Bodrum dsi boru hattı

Bodrum dsi boru hattı

Bodrum'da DSİ boru hattında patlama meydana geldi. Bodrum - Milas Karayolu'nda meydana gelen patlama nedeniyle trafiğe kapanan karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından yol ulaşıma açıldı.

Çağdaş Yapı Grup Bodrum'da kokteyl düzenledi!

BODRUM'da bir inşaat markasının düzenlediği kokteylde, demir çubuk, plastik boru, tuğla, kova, teneke, sac ve porselen gibi inşaat malzemelerinden orkestra oluşturan müzisyenler, 45 dakika canlı performans yaptı.

Bodrum'da DSİ boru hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da DSİ boru hattında patlama meydana geldi. Bodrum - Milas Karayolu'nda meydana gelen patlama nedeniyle trafiğe kapanan karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından yol ulaşıma açıldı.

Bodrum'da DSİ hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlama nedeniyle bölgedeki bir otelin lojmanının bahçesi de su doldu

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama!

Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlamada taş düşmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı, bölgedeki bir oteli su bastı. Yol yaklaşık yarım saat ulaşıma kapalı kaldı.

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da DSİ isale hattında patlama meydana geldi. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlamada taş düşmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı, bölgedeki bir oteli su bastı.

Bodrum'da boru patladı, Bodrum-Milas karayolu ulaşıma kapandı!

Güvercinlik Mahallesi Kaynar mevkisinde bulunan DSİ'ye ait içme suyu ana isale hattı, henüz belirlenemeyen nedenle patladı. Borudan fışkıran suyun taşıdığı çamur birikintisi nedeniyle Bodrum-Milas karayolu araç geçişine kapandı.

Bodrum'da boru patladı, ev ve işyerlerini su bastı!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, isale hattı borusu patlayınca, birçok ev ve işyerini su bastı. Su baskını otomobilleri sürüklerken, tatilciler ve yörede oturanlar patlayan hat nedeniyle sel kabusu yaşadı.

Bodrum'da DSİ içme suyu hattında patlama!

Muğla' nın Bodrum ilçesinde DSİ'ye ait içme suyu hattında meydana gelen patlama nedeni ile 20'ye yakın ev ve iş yerini su bastı, bazı araçlar sürüklendi.

Bodrum'da DSİ içme suyu boru hattında patlama meydana geldi!

Bodrum Güvercinlik köyünde, DSİ'ye ait içme suyu hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlama nedeniyle köyde bulunan 10'a yakın ev ve iş yeri, sular altında kaldı.

Mehmet Zeren: Boru seçimini yanlış yapan belediyeler bedelini ağır ödüyor!

Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) yerel yönetimleri bir kez daha uyarıyor… Türkiye’nin en önemli tatil beldelerinden Bodrum, son dönemlerde sık sık su iletim hatlarında meydana gelen patlama haberleri ile gündeme geliyor.

Bodrum'da, DSİ içme suyu hattı borusunda patlama meydana geldi!

Bodrum'da, DSİ içme suyu hattı borusunda patlama meydana geldi. Bodrum - Milas karayolu Güvercinlik mevkisinde, karayolunun üst kısmından geçen İçme Suyu İsale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Ataman İnşaat İstanbul ve Bodrum'da arsa arıyor

Bülent Ataman, Bodrum'da da konut projeleri için yer baktıklarını söyledi

Bodrum Mavi Bayrak Okaliptus Sitesi'nde 225 bin TL'ye!

Bodrum Turgutreis'te inşa edilen Mavi Bayrak Okaliptus Sitesi'nde konut teslimi hemen yapılıyor

Bodrum dsi boru hattı Haberi

Bodrum dsi boru hattı

Bodrum'da, DSİ boru hattında meydana gelen patlama nedeniyle Bodrum-Milas Karayolu'nda ulaşım bir süre tek şeritten verildi. 


Bodrum-Milas Karayolu Güvercinlik mevkisinde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu ana isale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.


Patlama nedeniyle Bodrum-Milas Karayolu'nda ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ile Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Amirliği ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmalarının ardından yol ulaşıma...