02 / 05 / 2024

Bodrum Evler Yol Ortasında

Bodrum Evler Yol Ortasında

Bodrum'un Ortakent Yahşi beldesinde yapımı devam eden yolun güzergahında bulunan 2 ev ve arazilerin kamulaştırılamaması nedeniyle yol yapım çalışmalarına ara verildi

Konuttaki arz sıkıntısı dönüşüme sebep oldu! 3+1 ve 4+1'lerin yerini artık 1+1 evler alacak

Konut krizi özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde evlerin boyutlarının küçülmesine yol açtı. Artık 3+1 ve 4+1'lerin yerine 1+1 evler geçiyor...

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ahmet Aras: Deprem için yol haritası çıkaracağız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, İzmir depreminin kendileri için bir deneyim olduğunu, Bodrum’da yaşanacak olası bir deprem sonrası neler yapılacağını koordine edeceklerini belirterek yeni bir yol haritası çıkaracaklarını belirtti.

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Yol yalısı nedir?

Yalı, düz ve açık su kıyısı yapılmış büyük ve görkemli evler oluyor. Peki, yol yalısı nedir?

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Bodrum'daki yol çalışmaları hızlandı!

İlçe genelindeki bozulan yolların bakımlarını aralıksız sürdüren Bodrum Belediyesi ekipleri, eksikleri tespit ederek; yaklaşan kış ayları öncesi çalışmaları hızlandırdı.

Bodrum Çarşı Mahallesi'ndeki yollar yenileniyor!

Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum genelindeki yol yenileme çalışmalarına yenisini ekledi.Bodrum Belediyesi tarafından planlanan çalışmalar kapsamında ihale edilen Çarşı Mahallesi Külcü Sokak çalışmaları başladı.

Bodrum Evler Yol Ortasında Haberi

Bodrum Evler Yol Ortasında

Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bodrum'u Turgutreis beldesine bağlayan ve Ortakent Yahşi'den geçen yolun yapımına Karayolları tarafından yapımına 2009 yılında başlandığını anlattı. Yol üzerindeki 2 ev ve arazilerin henüz kamulaştırılamadığına dikkati çeken Şahbaz, bu nedenle evlerin yol ortasında kaldığını ve yol yapım çalışmalarına ara verildiğini kaydetti.


İmar Kanunu'nun 18. maddesine göre yolun terkinin sağlandığını belirten Şahbaz, ''Ama yol üzerinde 10 bin metrekare tarım arazisi olduğu için, imar planına dahil edilememişti. Hem bu alan hem de yol üzerindeki 2 ev kamulaştırılamamıştı'' dedi. 


Şahbaz, Karayolları yetkililerinin geçen hafta gelerek ev ve arazi sahipleriyle görüştüğünü ve sorunun büyük ölçüde çözüldüğünü kaydetti. 


Resmi sözleşmelerin bir kaç hafta içinde imzalanabileceğini anlatan Şahbaz, ''Ev ve arazi sahiplerinin paraları ödenerek kamulaştırmalar sağlanacak. Yol...