05 / 05 / 2024

Bodrum hastane kompleksi projesi

Bodrum hastane kompleksi projesi

İstanbul Cerrahi Hastanesi CEO'su Prof. Dr. Ahmet Nuray Turhan Bodrum'a çok büyük bir kompleks kuracaklarını duyurdu. 

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, “Bodrum’da hastane tamamlanmadı, Elazığ’da deprem konutları bitmedi. Ama iki kentte milyonluk külliyeler yapılıyor” dedi.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Üniversal Bodrum Hastanesi icradan satışa çıkarıldı!

Muğla İli, Bodrum İlcesi, Eskiceşme Mahallesi, Karaburgaz Mevkii'nde yer alan Üniversal Bodrum Hastanesi icradan satışa çıkarıldı. Üniversal Bodrum Hastane binası için 16 milyon 396 bin 635 TL bedel isteniyor. 

Bodrum inşaat şirketlerinin gözdesi oldu!

İnşaat sektörünün gözdesi olan Bodrum, 164 bin nüfusu ile Muğla'nın en kalabalık ilçesi oldu. Nüfusun artmasıyla birlikte bölgede okul, hastane ve konut yatırımlarının da arttı...

Bodrum yeni Devlet Hastanesine ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla'nın Bodrum ilçesine yeni hastane yapılması çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Üstündağ sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti..

17 hastaneye 25 yılda 26.6 milyar lira kira ödenecek!

Kalkınma Bakanlığı, yayınladığı kamu özel ortaklığı faaliyetlerine ilişkin raporda, 17 hastane-hastane kompleksi projesinde, sözleşme süresi boyunca ödenecek toplam kira bedelinin 17 miyar dolar olduğunu açıkladı.

Bodrum'a yeni hastane geliyor!

77 yataklı olan eski Bodrum Devlet Hastanesi’ne ek olarak 150 yataklı modern ve çağın standartlarına uygun yeni bir hastanenin inşası için çalışmalar başlatıldı.

İkitelli Hastane Kompleksi için 2.2 milyar liralık teşvik!

MÜSİAD Başkan Yardımcısı Ali Rıza Arslan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu IHIC İstanbul, İkitelli’ye yapılacak 2.2 milyar TL’lik hastane kompleksi yatırımı için teşvik aldı.

İzmir yatırımda en cazip üç şehirden biri!

Tıp eğitimi verilen bir hastane kompleksi ile Ar-Ge faaliyetlerinin bir arada yürütüldüğü ender merkezlerden birisi olan DEPARK'ın Türkiye'nin sağlık inovasyon merkezi olmaya hazırlandığını dile getirdi.

Bodrum hastane kompleksi projesi Haberi

Bodrum hastane kompleksi projesi

İstanbul Cerrahi Hastanesi CEO'su Prof. Dr. Ahmet Nuray Turhan, iki ay önce borçlarını kapattıklarını ve Bodrum'a çok büyük bir kompleks kuracaklarını açıkladı.


Para Dergisi'nde yer alan haberde, Turhan, özel hastanelerin yüzde 25-30 civarında hasta kaybı yaşadığı bugünlerde İstanbul Cerrahi Hastanesi'nin yatırımcısından tek bir kuruş almadan yoluna devam edecek pozisyona geldiğini söyledi. Yönetime geldiğinde hastanenin 15 milyon dolar borcu olduğunu belirten Turhan, "Üç yıl içinde 60 milyon dolar yatırım yaptık. Bu zamana kadar yaptığımız yatırım 90 milyon dolara ulaştı. Bütün ekipmanlarımız modernize edildi. Yatak kapasitemizi arttırdık" dedi."İleri gidiyoruz ve daha da açılacağız" diyen Turhan, Bodrum'da büyük bir kompleks yapmak için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi. Turhan, "Bizce Türkiye atmosferi yatırım için en optimal düzeyde. Bodrum'un iyi bir lokasyon olduğunu düşünüyoruz. İstanbul Cerrahi...