23 / 07 / 2024

bodrum kadıkalesi yangın

bodrum kadıkalesi yangın

Farklı yerlerde çıkan ve kuvvetli rüzgarın etkisiyle büyüyen yangınlarda ilk belirlemelere göre 20 hektar makilik alan zarar gördü...

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Toroscan Ağabeyoğlu ve İbrahim Yılmazkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Kadıköy'de kuruldu.

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Basketbol salonunda yangın çıktı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Orduspor ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan karşılaşma, salonda çıkan yangın nedeniyle yarıda kaldı. Taraflar emniyet güçleri tarafından salon dışına çıkarıldı.

İzmit'te kız yurdunda yangın!

İZMİT’in Kadıköy Mahallesi’nde üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu...

Sörfçü Lena Aylin Erdil'in villasında yangın çıktı!

Türkiye şampiyonu ve rekortmen sörfçü Lena Aylin Erdil'in Bodrum'daki villasında yangın çıktı. Villada yalnız bulunan annesi Alman vatandaşı Ellen Erdil ekipler tarafından yangından son anda kurtarıldı

Beylikdüzü Kutlu Sitesi'nde yangın çıktı!

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 61 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi; yangın sırasında paniğe kapılarak apartman girişinde bulunan beton zemine atlayan 35 yaşındaki kızı da olay yerinde can verdi.

Beylikdüzü'nde yangın çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan başka bir kadın da hayatını kaybetti

Beylikdüzü'nde yangın: 2 ölü

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan 1 kadın da hayatını kaybetti. Yangın söndürüldü.

Kadıköy'de 12 katlı bir binada yangın çıktı!

Göztepe Mahallesi, Mustafa Mazhar Bey Caddesi üzerindeki 12 katlı bir binanın 9'uncu katındaki dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle dün saat 05.00 sıralarında yangın çıktı.

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Özlem Güneç, Alper Dipi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

bodrum kadıkalesi yangın Haberi

bodrum kadıkalesi yangın


Gümüşlük'e bağlı Kadıkalesi mevkisindeki makilik alanda çıkan yangın, kuvvetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yerleşim yerlerine yakın alandaki yangın, vatandaşlarda paniğe neden oldu. 


Bodrum ve çevre belediyelerinin itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, havadan da müdahale yapılmasıyla kontrol altına alındı. 


Yalıkavak beldesi Değirmenler mevkisindeki yangın ise inşaatın şantiyesine sıçraması ve tahtaların yanması nedeniyle büyümüştü. Yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. 


İslamhaneleri mevkisinde de benzin istasyonuna 150 metre mesafede başlayan yangın, mahalle sakinlerinde endişeye neden oldu. Yangın söndürme çalışmalarına mahalle sakinleri bahçe hortumu ve kovalarla destek verdi. Bazı vatandaşlar, evlerine yaklaşan alevler nedeniyle sinir krizi geçirdi. Yangın, yoğun çalışma sonucu söndürüldü.


Akyarlar beldesindeki otluk alanda çıkan yangın ise itfaiye ekipleri ve vatandaşların çabaları sonucu büyümeden kontrol altına alındı.


Yetkililer, soğutma çalışmalarının...