05 / 05 / 2024

bodrum kiralık arazi

bodrum kiralık arazi

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Bodrum'da geceliği 36 bin 425 liraya kiralık villa!

Dünyanın en pahalı kiralık 8 villası belirlendi. Bodrum'da bulunan bir malikane listede 5. sırada yer aldı. 

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan!

Oto World Asya Kurtköy kiralık dükkan fiyatları 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Has Şirketler Grubu imzası ile yükselen proje 22 bin 275 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Bodrum Gökçebel'de Yat Limanı imarlı arazi özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Bodrum Gökçebel Köyü'nde yer alan 63 bin 404 metrekarelik Yat Limanı imarlı arsanın işletme hakkı verilmesi özelleştiriliyor. 5 milyon TL geçici teminat bedeli ile yapılacak olan ihaleye teklifler 22

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

bodrum kiralık arazi Haberi

bodrum kiralık arazi

Kocaeli İzmit'te "orman köy" olarak bilinen Fethiye Mahallesi'nde yer alan 150 dönüm atıl araziyi tarıma açan 34 yaşındaki Burak Alsan, işlerini büyüttü. 20 kişiye istihdam sağlayan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Şehir Planlama Bölümünden mezun olan Burak Alsan, yaklaşık 4,5 yıl önce eşinin köyüne yerleşme kararı aldı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Alsan, köye taşınma düşüncesine, ilk etapta çevresindekilerin olumsuz tepki verdiğini söyleyerek "Ailelerimiz dahil çünkü onların bizden kariyer açısından beklentileri daha farklıydı. Biz başka bir alanda ilerledik. İlk etapta şüphecilerdi ama şu anda herkes yaptığımız işi görüyor. Salgın nedeniyle şehirdeki hayatı da görüyorlar. Böyle olunca bize hak vermeye başladılar." açıklmasında bulundu. 

Ailede daha önce çiftçilikle uğraşan hiç kimse olmadığını ve kendisinin de bu konuda tecrübesi olmadığını sözlerine ekleyen Alsan, "Zaten organik besleniyorduk. 'Kendimize...