05 / 05 / 2024

Bodrum kırsal turizm

Bodrum kırsal turizm

Bodrum’da bu yıl ilki gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. 28 maddeden oluşan çalıştay sonuç bildirgesinde kırsal turizmde çalışmalar yapılacak.

Bodrum’da kırsal turizm için imar düzenlemeleri yapılacak!

Bodrum’da bu yıl ilki gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. 28 maddeden oluşan çalıştay sonuç bildirgesinde kırsal turizmde çalışmalar yapılacak.

Mk29 Yapı Mühendislik Mimarlık Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk29 Yapı Mühendislik Mimarlık Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Şimşek, Salih Şimşek ve Hamza Şimşek ortaklığında kuruldu. 

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda Sher Mohammad Ahmedi ve Halil Eren ortaklığında kuruldu. 

İnfomed Sağlık Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İnfomed Sağlık Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Dişkaya tarafından kuruldu. 

İlber Ortaylı'dan 'kırsal bölgelere yerleşin' önerisi!

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Yuva kurduğunuzda, çocuk büyüteceğiniz zaman büyük şehirlerde oturmayacak şekilde hayatınızı planlamanızı tavsiye ediyorum. Uygun küçük şehirlerde oturmak ve çalışmak için kırsal bölgelere yerleşin" diye konuştu.

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Ammar Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazar Shıhab Ahmad tarafından kuruldu. 

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

Kırsal turizme 174 milyon lira hibe!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından, kırsal turizm alanında yatırımcılara 174 milyon lira hibe ödemesi yapıldı. Desteklenen projeler kapsamında butik otel, restoran, kafe, kamp yerleri ve rekreasyon alanları gibi yatırımlar bulunuyor.

Arya Global Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Global Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Emin Özbay Çapık, Erdinç Özdemir ve Tuncay Kadakal ortaklığında kuruldu. 

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Şehirlerin aynılaşması, kırsal alanların yok oluşu önlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye Mekansal Strateji Planı, şehirlerimizin aynılaşmasına, kırsal alanlarımızın yok oluşuna karşı geliştirdiğimiz bir aksiyon planıdır. " dedi..

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altuok, Veysi Anılır ve Buket Ölçgen ortaklığında kuruldu.

Bodrum kırsal turizm Haberi

Bodrum kırsal turizm

Bodrum Belediyesi tarafından turizm bölgesi Bodrum’da kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla ve tarım-turizm entegrasyonunu hayata geçirmek için akademisyen, STK ve kamu kurum temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen “1. Tarımsal Kalkınma Çalıştayı”nın sonuç bildirgesi yayınlandı. Birgün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mumcular Meydanı’nda düzenlenen toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri, akademisyenler, üreticiler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Bildirgede, Bodrum’da kadın üreticilerinin desteklenmesi ve yerel işletmelerin kooperatif çatısı altında birl araya getirilmesiyle ekolojik turizm konusunda atılacak adımlar belirtilerek arıcılık, tıbbi aromatik bitkiler ve Karaova’da yetiştirilen ürünlerin üretim, satış, pazarlama ve tanıtımı konusunda Belediyesi tarafından düzenlenecek çalışmalar sıralandı.

Bodrum Belediyesi tarafından farklı üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları ve tarım kooperatiflerinin temsilcileri...